Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Alt i containere og pavillioner

+45 70 23 13 80

Brugtmarked
Bestil container
Tomme containere - Tilbehør & Låse
Se vores program i tomme containere, tilbehør og låse. Siden opdateres løbende.
Tilbehør og container låse
Se vores store udvalg i alarmer, låse og tilbehør – vi dækker stort set alle behov.

Tomme containere

Se vores program i tomme containere og besøg vores brugtmarked.

Se de seneste nyheder og container løsninger på vores forside.

 

ALLE
6'
8'
10'
20'
40'
Dobbeltdøre
Flat Rack
High Cube
Isoleret
Køle-Frys
Med logo
Miljø
Offshore
Open Top
Platform
Sidedørs
Container 6, 8 & 10ft
Hos DC-Supply tilbyder vi mini-sets bestående af 6ft, 8ft og 10ft containere. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Containerne har gaffellommer, hvilket gør dem lette at håndtere. Containerne leveres både som brugte og nye, hvoraf nye kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
Container 20 & 40ft
Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40ft ISO med CSC-godkendelse. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Containerne kan leveres med eget logo og kan ved større mængder hjemtages i specialfarver.


Fuld beskrivelse
Dobbeltdøre 20ft
Standard ISO 20ft dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug. Den er udstyret med standard containerdøre i hver ende, hvilket letter adgangen til godset. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
Flat Rack 20 & 40ft
Flat Rack Standard 20ft eller 40ft ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods. Containeren er udstyret med gavle og kan derfor lastes fra toppen eller fra siderne. Flat Rack containere fås både med faste samt sammenklappelige/collapsible gavle. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
High Cube 20 & 40ft
20ft og 40ft high cube containere har ca. 30 cm ekstra højde at byde på. Hvor standardcontaineren har en maksimum højde på 2591 mm (8ft, 6ft), har high cube containeren en maksimum højde på 2896 mm (9’6”). Leveres brugte og nye – nye kan leveres i flere farver.


Fuld beskrivelse
Isoleret (2062)
En standard 20ft og 40ft isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving. Har du behov for ekstra lagerkapacitet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer, kan DC-Supply hjælpe dig med løsning. Containerne kan efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport/CSC-godkendelse


Fuld beskrivelse
Isoleret (2064)
En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse
Miljøcontainer 8ft
8ft miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign. En 8ft miljøcontainer er udstyret med et gulv opbygget som kar, der gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild og farlig væske. Bunden kan rumme min. 300 liter og er lettilgængelig med flytbare rister.


Fuld beskrivelse
Reefer (Køle-frys) 10, 20 & 40ft
Hos DC-Supply kan vi levere 10ft, 20ft og 40ft reefere. Disse er særligt anvendelige, når det gælder opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods, og er oftest den ideelle løsning til festivaller og events, til køkkener og dagligvarebutikker – hvor ekstra køle- eller frysekapacitet er ønsket.


Fuld beskrivelse
Offshore container 10 & HC 20ft
Offshorecontainer inkl. kædesling 10ft og high cube 20ft ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. På grund af de barske forhold på havet, er offshorecontainere konstrueret til at modstå kræfter andre typer beholdere ikke kan.


Fuld beskrivelse
Offshore dobbeltdøre 10, 20 & HC 20ft
Offshore dobbeltdøre inkl. kædesling 10ft, 20ft og high cube 20ft ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Dobbeltdørene gør, at der er fuld adgang fra begge ender, når godset skal lastes og aflastes.


Fuld beskrivelse
Offshore Norsok 10 & 14 ft
Offshore Norsok inkl. kædesling 10ft og 14ft ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Norsok offshore containeren er stærkere og tykkere end en standardcontainer og er konstrueret til at trodse barske forhold.


Fuld beskrivelse
Open Top 20 & 40ft
Standard 20ft og 40ft open top containere med CSC-godkendelse er særligt velegnede til last af gods med overhøjde. Open top containere leveres med aftageligt presenningtag, der giver mulighed for at laste fra toppen. Containeren kan leveres efter ønske og behov, og kan bestilles i flere farver og med dit eget logo.


Fuld beskrivelse
Platform 20 & 40ft
Platform standard 20ft eller 40ft ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper. Platform standard 20ft eller 40ft ISO container har derfor ofte en højere lasteevne end øvrige containertyper.


Fuld beskrivelse
Sidedørs 20ft
20ft sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside. Sidedørscontaineren har derfor fuld sideåbning og er velegnet, når der er behov for fuld adgang, og anvendes typisk i forbindelse med vinduesrenovering, til opmagasinering eller som butik med salg direkte fra containeren.


Fuld beskrivelse
Container med logo
DC-Supply kan levere containere med din virksomheds logo.


Fuld beskrivelse
20ft kølecontainer med solceller og batteri
Kølecontaineren er udviklet til at være selvkørende og uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling.


Fuld beskrivelse

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk