Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Valg af mobil køkken - se dine muligheder her hos DC-Supply

Container salg og container udlejning
- vi leverer og henter

Værd at vide om container salg og containerudlejning:

  • Du bestiller, vi leverer og henter containeren for dig

  • Når du køber elle lejer en container hos DC-Supply, kender du prisen på forhånd

  • Med en lejet container kan du nemt, hurtigt og billigt udvide pladsforholdene

  • DC-Supply både sælger og udlejer containere til et hav af formål - f.eks. mandskabsbeboelse, toilet- og badefaciliteter, mødelokaler og meget, meget mere.

Stort mobilkøkken fremstillet af en container - se dine muligheder inden for containerudlejning hos DC-Supply

Mange muligheder med containerudlejning og container salg

Hos DC-Supply har vi et stort udvalg af containere til både salg og leje. Køber eller lejer du en container, giver det dig en meget fleksibel løsningsmodel, hvis du f.eks. mangler mandskabsbeboelse eller -opholdsfaciliteter for en kortere eller længere periode. Vi tilbyder eksempelvis skurvogne med både toilet, bad og køkken, ligesom vi blandt meget andet også er leveringsdygtige i mødelokaler, kontorfaciliteter og klasseværelser i containere.

En fleksibel indkvarteringsløsning

Opstår der behov for en indkvarteringsløsning bør du måske overveje enten at leje eller købe en containerbaseret special løsning! Alle beboelsesløsninger fra DC-Supply er stabile og modulopbyggede enheder, hvilket betyder at en løsning kan ændres og tilpasses netop dit unikke behov, og det gælder uanset om du lejer eller køber en container løsning hos os. Du kan måske finde inspiration i vores sektion vedrørende special containere her på hjemmesiden.

Når det gælder beboelsesløsninger kan disse udstyres med forskellige indretningsmuligheder såsom toilet, bad, omklædning, køkken- og/eller kontorfaciliteter. Hos DC-Supply kan du sammensætte standard moduler efter behov, Bliver det på et senere tidspunkt nødvendigt at flytte beboelsen til en anden lokation er det også muligt med vores unikke mobile container løsninger, - og det gælder uanset om der er tale om containerudlejning eller –salg.

Hos DC-Supply har vores medarbejdere stor erfaring med koncept, produktion og levering af container baserede mobile løsninger til midlertidig beboelse og ophold, både nationalt og internationalt. Vores egne ingeniører, byggekonstruktører, tømrer, smede m.m. gør det muligt til enhver tid at skræddersy og tilpasse løsninger efter den enkelte kundes specifikke behov. Og fordi vi selv producerer løsningerne på vores eget værksted er du altid sikker på, at vi har hånd i hanke med hele processen fra projektets start til containeren er leveret hos dig.

Midlertidige faciliteter

Nogle af de største fordele ved container salg og container udlejning hos DC-Supply melder sig i de tilfælde, hvor der er tale om etablering af midlertidige faciliteter, eksempelvis forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Ved sådanne projekter viser erfaringen, at der ofte opstår behov for at opstille f.eks. mandskabscontainere, kontorskurvogn til byggeplads ledelsen, køkken- og kantine faciliteter, omklædningsrum, toilet- og badeforhold samt evt. opholdsstue eller mødelokaler. Behovet for de forskellige typer af faciliteter øges naturligvis i takt med byggeriets størrelse - og er der tale om en renovering af et eksisterende byggeri kan der meget vel være tale om, at virksomhedens medarbejdere eller ejendommens beboere i en kortere eller længere periode skal tilbydes ophold i andet end deres sædvanlige lokaler. Så er det nemt at tage fat i DC-Supply og få en snak om container udlejning eller container salg!

I fællesskab afdækker vi jeres specifikke behov, og efterfølgende skræddersyr vi præcis den mobile container løsning, der kan imødekomme disse. I vurderer naturligvis selv, om I er interesseret i container salg eller container udlejning - på baggrund af vores mangeårige erfaring rådgiver vi også gerne her om den mest fordelagtige løsning for jer og jeres situation.

Sådan køber eller lejer du en container

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med container salg eller containerudlejning er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail. Du kan også gøre brug af “Bestil en container” funktionen her på vores hjemmeside, hvor du kan specificere hvilken type container, du har brug for, og om du er interesseret i salg eller udlejning. Hurtigt herefter kontakter vi dig med en pris på netop din unikke containerløsning.

 

 

Med DC-Supply får du altid:

Høj teknisk viden

Håndværk i særklasse

Unik kundeservice

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315