Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil

Indkvartering af flygtninge eller fleksible ungdomsboliger

DC-Supplys fleksible indkvarteringsløsninger er en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets beboelse.

Vores fleksible modulopbyggede indkvarteringsløsninger har alle de nødvendige faciliteter såsom toilet, bad, beboelses- og opholdsrum. De enkelte løsninger kan opbygges efter specifikke ønsker og behov. 

De unikke indkvarteringsløsninger kan eksempelvis anvendes som indkvartering af flygtninge eller fleksible ungdomsboliger. Løsningen lever op til samtlige krav og tilbyder en prisbillig løsning når f.eks. kommuner skal etablere midlertidige opholdssteder til de flygtninge, som kommunerne er forpligtede til at anvise en midlertidig bolig efter integrationslovens regler.

Dette eksempel er beregnet til 42 personer med fælles rum og fælles vaskeri. Vores unikke løsninger har alle de faciliteter, som man kunne ønske sig. 

DC-Supply har gennem årene leveret mange forskellige løsninger, til såvel det civile marked og det militære marked, hvor vores forskellige kunder har haft behov for fleksibel og hurtig indkvartering. Du kan se nogle af de forskellige løsninger på de følgende links:

 Det svenske forsvar

Olieboring i Uganda

Genhusningscenter i Nuuk 

 

PDF

Fordele ved at anvende DC-Supply

Alle løsninger fra DC-Supply udmærker sig ved at være stabile og mobilopbyggede enheder. Dvs. løsningen kan ændres og tilpasses alt efter kundens unikke behov. Hvis behovene ændrer sig, eller der er behov for at flytte beboelsen til en anden lokalitet, så er dette også muligt med DC-Supplys unikke løsninger. 

Alle de forskellige beboelsesløsninger kan udstyres med forskellige indretningsmuligheder, f.eks. når det gælder beboelse, sanitet, bad, omklædning, kontor- og mødefaciliteter eller kantine. Hos DC-Supply er der både mulighed for at leje og købe disse standardmoduler, og de kan alle sammensættes efter behov. 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315