Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Tyverisikring

Hos DC-Supply kan vi tilbyde to nye låsebeslag, som er godkendt efter Grade 5. Begge tilbyder en effektiv låsemekanisme til containere, og er et forholdsvist simpelt sikkerhedssystem, der sikrer, at containerens gods er optimalt beskyttet.

Birepo:
En indvendig låsemekanisme, med en tandstangbom der er monteret på containerens inderside, på ydresiden af containeren findes Grade 5 godkendt lås samt håndtag til fremførelse af bom. Efter aflåsning af container fjernes håndtag og nøgle, hvorefter angrebsmuligheder udefra mindskes. Birepo’s indvendige låsemekanisme giver optimalt beskyttelse af dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster. Tiltroen til låsebeslaget har gjort at nogle forsikringsselskaber nedsætter eller helt fjernet selvrisikoen på dit gods, hvis du monterer dette låsebeslag.

Pris for Birepo’s indvendig låsemekanisme og en meget sikker løsning: kr. 5.900 + montage kr. 1.000

Læs mere

Mavako:
Et låsebeslag der monteres på ydresiden af containeren. Låsen er fastmonteret i beslaget, med muligheden for at lave systemnøgler til eget nøglesystem, beslaget er kompatible med størstedelen af nøglesystemer. Låsemekanismen er nem at monterer og giver en effektiv låsemekanisme til containere, og er et forholdsvist simpelt sikkerhedssystem, der sikrer, at containerens gods er optimalt beskyttet. Låsemekanismen er konstrueret så nøglen ikke kan tages ud før den er aflåst, denne sikkerhedsfunktion samt opfyldelse af nye forsikringskrav den 1. januar 2016, gør at du giver optimalt beskyttelse af dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster.

Pris for Mavako’s låsebeslag og en meget sikker løsning: kr. 2.500 + montage kr. 350

Læs mere

BESKRIVELSE

PDF

Den 1. januar 2016 træder regelændringer om godkendelse af låsebeslag til container i kraft.   

De mest brugte låsebeslag i dag er rød SKAFOR-godkendt låsebomme, med denne regelændring udvides klassecertificeringen med et højere trin. Den nye top klassecertificering bliver Grade 5. Med regelændringer følger kravene fra forsikringsselskaberne, nogle selskaber vil fra den 1. januar 2016 kun godkende den nye Grade 5 klassecertificering. 

Trådløs container alarm:

DC-Supply har udviklet en flytbar container alarm, alarmen er konstrueret med magneter og giver dig en ekstra sikkerhed i sikring af dit gods.

  • Alarmen monteres i loftet og døralarm monteres i topvangen, begge dele med magneter
  • Alarmen køre på A standart batterier, med en levetid på 1 år
  • Alarmen er styret på internettet, her kan man vælge interval hvor alarmen ikke er aktiv, eks. 06.30 – 17.00
  • Alarmen køre på et simkort, der er integreret i printet, alarmen har ingen fast udbyder, men bruger altid det stærkeste tilgængelige signal. 
  • Hvis døren åbnes uden for indstillet tid, kan alarmen opsættes til sms elle mail alarm op til 5 personer.

Prisen for container alarmen og en ekstra sikker løsning:  kr. 2.300 + 39 kr. pr. måned.

Læs mere

Har du spørgsmål?

RING TIL DC-SUPPLY! 

T: +45 70 23 13 80

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315