Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Genhusningscenter containere til indkvartering af flygtning

Har du spørgsmål?

RING TIL DC-SUPPLY! 

T: +45 70 23 13 80

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

BESKRIVELSE

PDF

Hos DC-Supply fremstiller vi specialbygget mandskabs- og familiebeboelses løsninger. Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved byggepladser, flygtninge og ungdomsboliger samt genhusningscenter. DC-Supply kan levere bolig til en familie eller op til flere hunderede mænd, hvad end dit behov, så har vi løsningen.

Vi har leveret genhusningscenter til Nuuk på Grønland, hvor der var behov for faciliteter som var fleksible, der hurtigt kunne opstilles og som kunne modstå vind og vejr. Det skulle nemt og uden besvær kunne huse familier eller enlige for en nat eller længere perioder. 

DC-Supply leverede en specialbygget løsning med 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed. Containerne blev isoleredes og CSC-godkendtes de til at kunne fragtes til Grønland. Genhusningscenteret i Nuuk indeholdt i alt 6 soverum med plads til 36 personer, toiletter, baderum køkken, opholdsrum og mellemgang med skabe til personlige ting og en vagtstue.

Genhusningscenteret ankom som færdige containere og kunne derfor hurtigt stilles op til brug, så det kunne fungere som hjem for centerets beboere og give dem tryghed i dagligdagen.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315