Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Container med omklædning

Hos DC-Supply A/S bygger og leverer vi containere med omklædning, der ligeledes kan kombineres med toilet og badefaciliteter såvel som for eksempel kantine, lager eller laboratorium.

Senest har vi leveret containere med omklædning til en virksomhed på Færøerne, hvor løsningen er produceret af fire sammenbyggede 20 fods containere forsynet med udvendig beklædning. Indendøre er containeren forsynet med vaskbare gulve, vægge og lofter.

Containere med omklædning er også ofte en del af løsnings modellen i special indrettede mandskabscontainere, hvad enten de er til ophold på byggepladsen eller mere permanent beboelse. Eksempelvis kan vores 20 fods ISO container special indrettes med toilet, bad og omklædning. Den kan anvendes separat eller som en del af en pavillon serieforbindelse på op til 10 containere - og så er den både praktisk og let at flytte.

Container skurvogn med toilet og bad
DCS-Model 1012
Hos DC-Supply fremstiller vi denne 10ft ISO toiletcontainer med 2 separate toilet-/baderum.


Fuld beskrivelse
Container skurvogn til 4 personer
DCS-Model 2051
Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad og ophold.


Fuld beskrivelse
Container skurvogn til 8 personer med bad og toilet
DCS-Model 2052
Hos DC-Supply bygger vi specialindrettede mandskabscontainere til 8 personer, som er anvendelige til toilet, bad og omklædning.


Fuld beskrivelse
Omklædningscontainere
Færøerne
Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.


Fuld beskrivelse
Container skurby til 60 personer
Mødefaciliteter, bad, toilet og omklædning
Skurby med mødefaciliteter bad, toilet og omklædning til 60 personer. Overholder BR15.


Fuld beskrivelse

 

Kræver dit projekt containere med omklædning, er du velkommen til at kontakte DC-Supply A/S og få en snak med en af vores erfarne medarbejdere. I vores egen produktion arbejder både ingeniører, bygningskonstruktører, tømrere og smede, og vi står således altid klar til at dele vores ekspertise med dig, så du kommer godt i mål med din næste container løsning. Kontakt os allerede i dag, og du kommer hurtigt videre!

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315