Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Container til undervisning

DC-Supply A/S  leverer komplette – klar til indflytning – modulbaserede, mobile containere til undervisning. Vi har løst adskillige opgaver for både private virksomheder og offentlige institutioner, hvor behovet for undervisningslokaler blev imødekommet på allerbedste vis med en specialcontainer løsning.

Hos Aalborg Kommune opstod en akut mangel på undervisnings faciliteter, da man opdagede skimmelsvamp på en af kommunens skoler. Der var således behov for en effektiv, økonomisk optimal løsning, som midlertidigt kunne sikre børnenes skolegang med mindst mulige forstyrrelser. Her leverede vi 11 specialtilpassede containere til undervisning med et samlet areal på 150 m2.

Til EUC Nord har DC-Supply A/S leveret en mobil modulbaseret løsning med containere til undervisning på erhvervsuddannelser. I dette tilfælde var der tale om containere, der hurtigt kunne opstilles og samtidig tilsluttes institutionens eksisterende infrastruktur. For at minimere de økonomiske omkostninger, var kundens ønske at løsningen var mobil og kunne flyttes efter ønske, hvilket vi imødekom på bedste vis.

Undervisningslokaler i container
DC-Supply leverer komplette – klar til indflytning – modulbaserede, mobile undervisningslokaler.


Fuld beskrivelse
Container klasseværelse
Hos DC-Supply kan vi fremstille en skole, eller et par klasseværelser, hvis du for eksempel skulle stå med samme udfordringer, som da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp.


Fuld beskrivelse
Kontorcontainere
Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.


Fuld beskrivelse
Container kontorskurvogn med køkken
DCS-Model 2044
Hos DC-Supply tilbydes en isoleret 20ft ISO opholdscontainer i ét rum med køkken – og med mange anvendelsesmuligheder.


Fuld beskrivelse
Kontorskurvogn uden vinduer
DCS-Model 2041
Hos DC-Supply fremstiller vi en isoleret 20ft ISO container i ét stort rum med mange anvendelsesmuligheder.


Fuld beskrivelse
Undervisningslokaler
DC-Model (DIM) 121264
Da kommunen manglede faciliteter til undervisning, var der brug for at tænke i alternative løsninger.


Fuld beskrivelse
Mobilt kontor container
I denne case, skulle kunden i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden. Se vores løsning her på hjemmesiden.


Fuld beskrivelse
Mobil maskinrums simulator
Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.


Fuld beskrivelse

 

Har din virksomhed eller institution brug for containere til undervisning, vejleder vi hos DC-Supply A/S dig gerne. Du er altid velkommen til at kontakte os, både hvis du søger inspiration eller har brug for konkret vejledning og rådgivning. Vores team af erfarne eksperter kan med sikkerhed styre dig sikkert i mål!

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315