Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Lagercontainere

En lager container fra DC-Supply A/S er den ideelle løsning, når problemet er pladsmangel - og det gælder uanset om der er tale om kortere eller længere perioder, eller sågar en permanent løsning.

Vælger du tillige en isoleret lager container, er du garanteret, at dine varer opbevares tørt og sikkert. Den er derfor meget velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomt gods.

En lager container kan indrettes efter netop dit unikke behov - for eksempel kan den leveres med specialindrettede hylde systemer, ventilator, varme eller både indvendigt og udvendigt lys. Lejer eller køber du tillige et af vores forsikringsgodkendte låsebeslag, er containeren oven i købet nem at tyverisikre. 

Isoleret lagercontainer
En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse
Isolerede lagercontainere
DCS-Model 2062
En lagercontainer er en fleksibel løsning på pladsmangel i korte og længere perioder eller permanent.


Fuld beskrivelse
Isoleret lagercontainer
DCS-Model 2064
En isoleret lagercontainer sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse

 

Vi bygger special indrettede lager containere i størrelser af 10 fod, 20 fod eller 40 fod ISO containere. Fælles for alle størrelser er, at de er praktiske, lette at flytte og kan serieforbindes med andre containere efter behov.

Har du spørgsmål omkring opbevaring af gods, eller mangler du erfaren vejledning i forhold til en konkret problemstilling omkring opbevaring, er du meget velkommen til at kontakte en af vores eksperter. Hos DC-Supply A/S tilbyder vi løsninger både til salg og leje, og sammen finder vi netop den konstellation, der udgør den optimale og mest omkostningseffektive model for dig.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315