Lagercontainer

Når problemet er pladsmangel er en container til lager fra DC-Supply A/S meget ofte den optimale løsning. Det gælder uanset om der er tale om en permanent løsning, eller blot om kortere eller længere perioder.

En container til lager kan indrettes efter netop dit specielle behov - den kan for eksempel leveres med specialindrettede hylder, ventilator, el radiator samt både indvendigt og udvendigt lys. Lejer eller køber du også et af vores forsikringsgodkendte låsebeslag, er containeren oven i købet nem at tyverisikre. 

Hvis du tillige vælger du en isoleret container till lager, er du garanteret, at dit gods opbevares tørt og sikkert. Den er derfor meget velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer.

Isoleret lagercontainer
En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse
Isolerede lagercontainere
DCS-Model 2062
En lagercontainer er en fleksibel løsning på pladsmangel i korte og længere perioder eller permanent.


Fuld beskrivelse
Isoleret lagercontainer
DCS-Model 2064
En isoleret lagercontainer sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse

 

Hos DC-Supply A/S bygger vi special indrettede ISO containere til lager i størrelserne 10 fod, 20 fod eller 40 fod. Fælles for alle størrelser er, at de er lette at flytte og nemt kan serieforbindes med andre containere efter behov.

Vores løsninger  er både til salg og leje, og sammen finder vi netop den konstellation, der udgør den optimale og mest omkostningseffektive model for dig. Har du spørgsmål omkring opbevaring af gods, eller mangler du erfaren vejledning i forhold til en konkret problemstilling omkring opbevaring, er du meget velkommen til at kontakte en af vores eksperter.

 

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315