Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Genhusningscontainere til beboelse

 
PDF

Hos DC-Supply fremstiller vi specialbygget mandskabs- og familiebeboelses løsninger. Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved byggepladser, flygtninge og ungdomsboliger samt genhusningscenter. DC-Supply kan levere bolig til en familie eller op til flere hunderede mænd, hvad end dit behov, så har vi løsningen.

Vi har leveret genhusningscenter til Nuuk på Grønland, hvor der var behov for faciliteter som var fleksible, der hurtigt kunne opstilles og som kunne modstå vind og vejr. Det skulle nemt og uden besvær kunne huse familier eller enlige for en nat eller længere perioder. 

DC-Supply leverede en specialbygget løsning med 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed. Containerne blev isoleredes og CSC-godkendtes de til at kunne fragtes til Grønland. Genhusningscenteret i Nuuk indeholdt i alt 6 soverum med plads til 36 personer, toiletter, baderum køkken, opholdsrum og mellemgang med skabe til personlige ting og en vagtstue.

Genhusningscenteret ankom som færdige containere og kunne derfor hurtigt stilles op til brug, så det kunne fungere som hjem for centerets beboere og give dem tryghed i dagligdagen.

Kundeudtalelse:

”Vi fik sammen med DC-Supply lavet en løsning, der hurtigt og effektivt kunne løse vores mangel på faciliteter.” 

 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315