En omklædningscontainer er ofte en del af løsnings modellen i special indrettede mandskabscontainere, hvad enten de er til ophold på byggepladsen eller mere permanent beboelse.  Hos DC-Supply A/S bygger og leverer vi omklædningscontainere, der ligeledes kan kombineres med toilet og badefaciliteter såvel som for eksempel kantine, lager eller laboratorium. Eksempelvis kan vores standard ISO 20 fods container special indrettes med toilet, bad og faciliteter til omklædning. Containeren kan anvendes separat eller som en del af en pavillon serieforbindelse på op til 10 containere - og så er den både komfortabel, praktisk og let at flytte med.

DC-Supply A/S Senest har leveret omklædningscontainere til store såvel som små projekter - også til en virksomhed på Færøerne. Her var der tale om en løsning konstrueret på baggrund af fire sammenbyggede 20 fods containere forsynet med udvendig beklædning. Containeren er indendøre forsynet med vaskbare vægge, gulve og lofter.

Container skurvogn med toilet og bad
DCS-Model 1012
Hos DC-Supply fremstiller vi denne 10ft ISO toiletcontainer med 2 separate toilet-/baderum.


Fuld beskrivelse
Container skurvogn til 4 personer
DCS-Model 2051
Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad og ophold.


Fuld beskrivelse
Container skurvogn til 8 personer med bad og toilet
DCS-Model 2052
Hos DC-Supply bygger vi specialindrettede mandskabscontainere til 8 personer, som er anvendelige til toilet, bad og omklædning.


Fuld beskrivelse
Omklædningscontainere
Færøerne
Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.


Fuld beskrivelse
Container skurby til 60 personer
Mødefaciliteter, bad, toilet og omklædning
Skurby med mødefaciliteter bad, toilet og omklædning til 60 personer. Overholder BR15.


Fuld beskrivelse

 

På vores eget værksted arbejder både tømrere, smede, ingeniører  og bygningskonstruktører, og vores professionelle team er altid klar til at dele sin ekspertise med dig, så du får det mest optimale resultat til din næste omklædningscontainer. Kontakt os allerede i dag, og med hjælp fra vores erfarne medarbejdere får du kvalificeret råd og vejledning med på vejen! 

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315