Container med undervisningslokale

DC-Supply A/S  producerer og leverer komplette nøglefærdige mobile containere med undervisningslokale. Med vores modulopbyggede pavilloner har vi har løst adskillige opgaver for både private virksomheder og offentlige institutioner, hvor behovet for undervisningslokaler blev imødekommet på allerbedste vis med en specialcontainer.

Til EUC Nord har vi leveret en mobil modulbaseret løsning i form af containere med undervisningslokaler til erhvervsuddannelser. For at minimere de økonomiske omkostninger, var kundens ønske at løsningen kunne flyttes efter ønske, hvilket vi imødekom på bedste vis. I dette tilfælde blev løsningen etableret i form af containere, der hurtigt kunne opstilles og samtidig tilsluttes institutionens eksisterende infrastruktur.

Da man i  Aalborg Kommune opdagede skimmelsvamp på en af kommunens skoler, opstod en akut mangel på undervisnings faciliteter. Således var der behov for hurtigt at få etableret en både effektiv og økonomisk optimal løsning, som midlertidigt kunne sikre børnenes skolegang med mindst mulige forstyrrelser. DC-Supply A/S leverede 11 specialtilpassede containere med undervisningslokale med et samlet areal på 150 m2.

Undervisningslokaler i container
DC-Supply leverer komplette – klar til indflytning – modulbaserede, mobile undervisningslokaler.


Fuld beskrivelse
Container klasseværelse
Hos DC-Supply kan vi fremstille en skole, eller et par klasseværelser, hvis du for eksempel skulle stå med samme udfordringer, som da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp.


Fuld beskrivelse
Kontorcontainere
Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.


Fuld beskrivelse
Container kontorskurvogn med køkken
DCS-Model 2044
Hos DC-Supply tilbydes en isoleret 20ft ISO opholdscontainer i ét rum med køkken – og med mange anvendelsesmuligheder.


Fuld beskrivelse
Kontorskurvogn uden vinduer
DCS-Model 2041
Hos DC-Supply fremstiller vi en isoleret 20ft ISO container i ét stort rum med mange anvendelsesmuligheder.


Fuld beskrivelse
Mobilt kontor container
I denne case, skulle kunden i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden. Se vores løsning her på hjemmesiden.


Fuld beskrivelse
Mobil maskinrums simulator
Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.


Fuld beskrivelse

Hos DC-Supply A/S vejleder vores erfarne team af eksperter dig gerne, hvis din virksomhed har brug for containere med undervisningslokaler. Søger du inspiration eller har du brug for konkret vejledning og rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315