Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Brug for en billig pavillon - Se dine muligheder her på siden

Pavillon og modulbyggeri

Pavillon  

Står du og mangler plads på din institution, så kan DC-Supply hjælpe dig. Med en pavillon fra DC-Supply kan du nemlig hurtigt, nemt og billigt udvide pladsforholdene. En pavillon er særdeles velegnet til skoler, børnehaver, legestuer, kontorer og erhverv mv. Pavilloner fra DC-Supplys er utrolig lette at håndtere og kræver ikke mange ressourcer under opsætningen – og et pavillonmodul opstilles, samles og klargøres til ibrugtagning på meget kort tid. Her er ses eksempler på udførte opgaver.

Fordele ved at bruge containermoduler i en pavillon opstilling

Hos DC-Supply anvender vi containermoduler til opsætning af pavilloner. Containermoduler er effektive løsninger, der giver stor fleksibilitet i forhold til placering af de enkelte pavillonmoduler og er desuden lette at stable. Ved brug af DC-Supply pavillonmoduler er det let at lave en mandskabsbygning i flere etager med bl.a. udvendig trappe som frit kan placeres efter ønske.

Her hos DC-Supply har vi udviklet vores eget trappesystem i aluminium, som nemt kan samles af to personer på mindre end 20 min. Trappesystemet er en hurtig, effektiv og stabil løsning til din pavillon.

Vi er, hos DC-Supply, leveringsdygtige i alt inden for kontor-, og mandskabsmoduler. Det er også muligt at få en fleksibel, brugertilpasset opbygning med individuel indretning helt efter dine behov. Størrelsen på de enkelte rum bestemmes af, hvor mange pavillonmoduler, der sættes sammen og hvor mange skillevægge, der fjernes. Hos DC-Supply har vi en udviklingsafdeling, der kan hjælpe dig med at finde den løsning, der præcist lever op til dine og din virksomheds behov.  

Pavillonmodulernes fleksibilitet giver mulighed for at ændre opbygningen løbende efter behov, samtidig med at skurbyen, den midlertidige beboelse eller det midlertidige kontor let og hurtigt kan tilsluttes både vand og el. Det er derfor nemt og hurtigt at ændre på din virksomheds pladsforhold i takt med at behovene ændrer sig. Er der f.eks. behov for flere ansatte, udbygges der blot med ekstra moduler og inden for en enkelt dag er der plads til de nye medarbejdere.

 

Med DC-Supply får du altid:

Høj teknisk viden

Håndværk i særklasse

Unik kundeservice

En nem, billig og hurtig udvidelse af kapaciteten

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Christian Tvorup Træholt
Key account manager
ct@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315