Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Container butikker

 
PDF

Kundens udfordring: 

7-Elevens var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne. Den midlertidige butik skulle fungere, imens metrobyggeriet skulle stå på. Beliggenheden midt i et centralt knudepunkt betød, at 7-Eleven var en velbesøgt butik, når det gjaldt antallet af kunder. Beliggenheden skabte også udfordringer i forhold til at få fundet en løsning, der både kunne tilfredsstille kravene til størrelse, tilgængelighed og sikkerhed.

Løsningen: 

DC-Supply leverede en specialindrettet container med målene 3 x 9 meter til midlertidig opstilling under metrobyggeriet. Butikkens facade kunne rulles ned og sikre butikken uden for åbningstiden. Containeren fungerede som en komplet butik med mulighed for salg af fastfood, billetter mm. Desuden var den udstyret med kontor-, lager- samt toiletfaciliteter. Eftersom der var tale om en midlertidig løsning var containerbutikken ideel, fordi det var en enkel løsning forbundet med relativt lave omkostninger. 

Kundeudtalelse:

”Hos 7-Eleven var det vigtigt at finde en mobil og simpel løsning hurtigst muligt. DC-Supply viste sig at være det rette valg.” 

 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Dennis Syska Olsen
Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315