Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Containerboliger til studerende

Midlertidige boliger med stor fleksibilitet

 
PDF

DC-Supply er klar med containerboliger til studerende.

Flere tusinde unge studerende i København, Odense, Aarhus og Aalborg mangler boliger. En ændring i planloven åbner døren for, at kommunerne får mulighed for at opføre midlertidige boliger til afhjælpning af boligproblemet.

Hos DC-Supply har vi et færdigudviklet og køreklart koncept for studieboliger i containere til midlertidig opstilling. En stor fordel ved en containerløsning er, projektet et flytbart, hvis behovet ændres. Det giver en fleksibel løsning, der overholder reglerne og ikke kræver en permanent ændring i f.eks. lokalplanen for området. Mobile løsninger med containerboliger kan nemt flyttes, hvis arealer på et senere tidspunkt skal bruges til andet - og det uden omkostninger til nedrivning osv.

DC-Supply har stor erfaring med koncept, produktion og levering af containere til midlertidig beboelse og ophold, både i Danmark og udlandet. Vi har eksempelvis leveret containere til bolig i så forskellige dele af verden som Grønland og Uganda. Vore egne ingeniører, byggekonstruktører og produktion gør, at vi kan skræddersy og tilpasse løsninger efter helt specifikke behov.

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315