Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Hydraulik container

Nem betjening via el pult indbygget i containeren

 
PDF

DC-Supply A/S har udviklet en hydraulisk container, der f.eks. kan anvendes som bar, salgscontainer, messestand, butik - mulighederne med denne container løsning er uendelige, og kan til enhver tid videreudvikles efter kundens specifikke behov.

Den mobile containerløsninger baseret på en standard 20” container - og kan selvfølgelig også leveres i en 40” container udgave, hvis behovet efterspørger et større areal. Containerens langside er todelt, og åbnes nemt ved hjælp af den hydrauliske styringsenhed. Hydraulikken betjenes via el pulten, der er indbygget i containeren. Med få enkelte tryk på knapperne åbnes top og bund af langsiden nemt, og containeren er klar til at modtage besøgende.

Den første leverance af den special udviklede hydraulik container er allerede rullet fra DC-Supply’s eget værksted i Nørresundby til en kunde i København.  Overvejer du en hydraulik container til din forretning eller organisation, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om mulighederne. Hos DC-Supply står vi klar med råd og vejledning baseret på mange års ekspertise og arbejde med produktion af special containere til både salg og leje.

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Christian Tvorup Træholt
Key account manager
ct@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315