Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Mandskabsbeboelse

 
PDF

Kundens udfordring: 

Bane Danmarks ansvarsområder består af: vedligeholdelse, fornyelse og udbygning af jernbanenettet. Til dette arbejde benyttes naturligvis togvogne, når materiel og mandskab skal transporteres ud til steder, hvor skinnenettet skal repareres og serviceres. Togvogne er indrettet til passagerer og/eller gods, men når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Løsning: 

DC-Supply fik til opgave at konstruere og indrette specialbyggede containere, som kunne opfylde Bane Danmarks specifikke behov for rullende kontorer, køkkenfaciliteter, kantine, værksted og baderum til det rejsende Bane Danmark mandskab. 

DC-Supplys containerløsning sikrede Bane Danmarks medarbejdere trygge, komfortable og fleksible omgivelser. Samtidig kunne containerbyen flyttes efter behov. Bane Danmarks ansatte fik med løsningen en oplevelse af sikkerhed og komfort, uanset hvor i Danmark den rullende arbejdsplads og opgaverne første dem hen. 

Kundeudtalelse:

”Containerløsningen fra DC-Supply har givet os fleksibilitet og sikkerhed i vores arbejde.” 

 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315