Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Eksempler på speciallavede containere

10 fods infopoint container til Aalborg Kommune
Til Aalborg Kommune har DC-Supply A/S leveret en mobil container løsning, der skal bruges som infopoint ved byggerier og events.
20ft gasforsyningsanlæg
Anlægget skulle efter kunden egne tegninger forsynet med gas tæt skille væg. Kunden efterspurgte en optimal løsning, der kunne sikre deres udstyret.
Backstage container til Det Kgl. Teater
Når Det Kgl. Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger der bestemte udfordringer med.
Beredskabscontainer
Beredskabscenteret manglede kapacitet i forbindelse med løsningen af deres mange opgaver.
Containerboliger til studerende
DC-Supply er klar med containerboliger til studerende.
Danmarks største scenevæg
Jean Michel Jarres AERO koncert i Nordjylland i 2002 var en hyldest til vindmøller, og blev derfor afviklet ved en vindmøllepark på åben mark. Det var i et moselignende område, og opbygningen af scenevæggen krævede derfor grundige beregninger på såvel underlag som vindtryk.
Fitness pavillioner
Kunden havde behov for at skabe et rum til de unge hvori der kunne placeres fitness udstyr. Desuden skulle pavillon, placeres tæt på skolen.
Flaskegas container
Aalborg Kommune havde en konkret udfordring i forhold til at få fundet en løsning på kommunens manglende faciliteter til flaskegas.
Flytbar special container med hval skelet til Nordsøen Oceanarium
Skelettet fra den strandede finhval, der blev fundet ved Blokhus tirsdag d. 23. februar 2016, udstilles fra 15. oktober 2016 på Nordsøen Oceanarium. DC-Supply leverer en special container løsning der skal være udstilling for skelettet.
Fodklinik
I forbindelse med etablering af klinik i forbindelse med sin privatadresse kontaktede en fodterapeut DC-Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering.
Genhusningscenter
DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet med en samlet enhed.
Halifax Burger Circus
DC-Supply har til Halifax Burgers produceret en omrejsende burgerbar!
Herberg i Nuuk
Herberget er beregnet til personer uden fast bopæl og kan indlogerer sig på dags basis. Dette kræver, at Herberg er udstyret med de rette faciliteter, at faciliteterne er fleksible og lette at tilpasse svingende behov. 
Hurlumhejhus
Den nyopførte forlystelse skulle være bæredygtig økonomisk, men give alle gæster en fantastisk oplevelse.
Hydraulik container
En hydraulisk container løsning fra DC-Supply kan danne rammen om din næste salgscontainer.
Isoleret container
Trip Trap havde over en længere periode manglet lagerkapacitet. DC-Supply leverede i den forbindelse en 10ft ISO stålcontainer med CSC-godkendelse til Tip Trap.
Kommunikationsanlæg
DC-Supply leverede specialtilpassede 10 fods offshore containere til System Teknik. Containerne omdannedes til kommunikationsanlæg og blev til i tæt samarbejde mellem System Teknik og DC-Supply.
Kontrolenheder
Kunden efterspurgte en komplet nøglefærdig kontrol enheder til styring af fabriksanlæg.
Køkken og kantine løsning
Kundens udfordring var et manglende køkken/kantine. Der var behov for en løsning til +200 medarbejder. En kantine ordning samt betjening af organisationens møde og konference faciliteter, i 12 mdr. i det centrale København, med meget begrænset plads til rådighed.
Mandskabsbeboelse
Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.
Mandskabsbeboelse
DC-Supply leverede en specialindrettet 20ft isolerede ISO mandskabscontainer. Resultatet var en opholds- og kontorcontainer, som for kunden var en enkel, fleksibel løsning på den pladsmangel, som de i korte og længere perioder kunne være udfordret af.
Mandskabsbeboelse - container løsninger
Opholdsfaciliteter for 4 personer med køkken. bad og toilet.
Midlertidig køkkentilbygning og mobile køkkener
Hos Skansebadet i Nørresundby havde man brug for et større køkken. I samråd med DC-Supply leveredes et køkkenmodul, som man byggede sammen med den eksisterende bygning.
Midlertidige køkken/kantine forhold
Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.
Mobil maskinrums simulator
Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.
Mobil scene i tidligere skibscontainere
Takket være Himmerlands Boligforening har Kulturhuset Trekanten i Aalborg Øst fået en kombineret mobil scene og øvelokale.
Mobil teststation
Menetas udfordringer udsprang af manglende faciliteter i forbindelse med deres oversøiske fabrikker. Der manglede udstyr til produkttest og sikkerhedskontrol. Løsningen skulle være simpel og praktisk, flytbar og let og hurtigt at stille op.
Mobilt lakseslagteri
DC-Supply leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug.
Mobilt pakkeri container
3 x 40’HC sammenbygget indrettet som mobilt pakkeri for mælkepulver.
Multimediacontainer
Proshop udfordring var at finde en måde, hvorpå en touch-skærm på 2,5 m x 12 m kunne stå ude om natten på Kongens Nytorv i København og være frit tilgængelig for turister i dagtimerne.
Offshore container
Kunden havde en udfordring med opbygning af service container med offshore godkendelse.
Omklædnings rum
Kundens udfordring var manglende mandskabsfaciliteter, lager og laboratorium
Omklædningscontainere med beklædning
Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.
Opdelt service container
DC-Supply leveret en specialbygget 20ft opdelt container. Denne enhed er tilpasset for kundens specifikke behov, der indgår i en serie af service og rensning enheder som fragtes rundt på lastbiler i hele norden.
Pengeautomat
Kun fantasien sætter grænser for, hvad en container fra DC-Supply kan bruges til. "Penge-containerne" med indbygget Dankort-automater bruges ved musikfestivaler, events m.v.
Produktions skole køkken
Hjørrings produktionsskolens køkken/velfærds faciliteter, skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode. Dette skulle ske imens elever stadig skulle kunne undervises på køkkenlinje, der samtidig laver frokost for skolens elever og ansatte.
Produktionsfaciliteter til Havsbrun, Færøerne
Havsbrun på Færøerne havde brug for ekstra faciliteter i forbindelse med deres produktion til opbevaring af industrielle vandrensnings filtre.
Reefer (køle-frys) container
Når Fjord Lines nye cruisefærge lægger fra kaj i Hirtshals, er det DC Supply, der sikrer den kolde snaps og det rene sengetøj til tiden.
Sanitets- og sikkerhedscontainer
DC-Supply producerer og leverer sanitets- og sikkerheds containere indeholdende førstehjælps udstyr efter eget valg.
Selvforsynende toilet container
DC-Supply A/S har designet og produceret en 20 fods selvforsynende toilet container.
Service container
Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse til deres ansatte og opbevaringsfaciliteter til udstyr.
Specialcontainer med lakseslagteri til Færøerne
DC-Supply har leveret endnu et mobilt lakseslagteri til Færøerne - denne gang til HiddenFjord.
Svejsecontainer til rør arbejde
14 fods special indrettet svejsecontainer med udsugning og elektrisk lift.
Teknik container
Da DGtek fik til opgave at levere røggasmålingsudstyr til et kraftværk i Libanon, skulle der findes en sikker, forsvarlig og økonomisk bæredygtig løsning i forhold til at få fragtet ordren helt til Mellemøsten.
Teknik container
Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialløsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib.
Test container for rensning af ballastvand
DC-Supply konstrueret en 20ft container med re-certificeret CSC godkendelse. Containeren kan rumme selv de mest avancerede systemer og bringe dem ud i verden.
Toiletcontainer
Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter på Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.
TV2 studie
En containerløsning fra DC-Supply gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivolis særlige omgivelser.
Udspringstårn til Halsskov Færgehavn
I samarbejde med rådgivende arkitekt har DC-Supply konstrueret et 9 meter højt udspringstårn til Halsskov Færgehavns nye vandsportscenter.
Udstillingscontainer
Københavns Kommune kontaktede DC-Supply for at få ombygget en container til et mobilt udstillingsvindue.
Udstillingscontainer
Skanderborg Kommune ønskede et mobilt udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne.
Udstillingscontainer til Opel Danmark
I forbindelse med deltagelse i sport- og motorsport event søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.
Udvidelse af Teknikhus
DC-Supply konstrueret 10ft container med isolerede paneler. Teknik huset kan tilpasses efter ønske til, at kunne rumme alle former for tekniske installationer.
Undervisningslokaler
DC-Supply leverede et komplet – klar til indflytning – modulbaseret, mobilt værksted til optræning og uddannelse af Vestas’ teknikere worldwide. Værkstedet har bl.a. været en tur i Kina og Australien.
Undervisningslokaler
Da kommunen manglede faciliteter til undervisning, var der brug for at tænke i alternative løsninger.
Velfærds- og opholdsrum
Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supplyskibe, har DC-Supply konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 ft ISO containere beregnet specielt til søtransport.
Velkomstområde Sikuki Nuuk Havn
DC-Supply leverer endnu et velkomstområde til krydstogt skibe, denne gang på havnen i Nuuk Grønland.
Velkomstområdet på Aalborg Havn
Når krydstogtskibe ankommer til Aalborg venter der dem et unikt syn. I samarbejde med DC-Supply blev der produceret et nyt velkomstområde, som bestod af fire containere beklædt med træ, 200 meter hegn og overdækning i form af et sejl.
Vindmølle testsite station
Selvom testsite næsten skulle være permanent, var det ikke lovligt at opføre permanent bygning til opgaven på stedet. I den situation kan containere være særdeles nyttige at arbejde med.
Værkstedscontainer
DC-Supply leverede 10ft og 20ft container, der kan indrettes med samtlige specialværktøjer, kraner og hjælpemidler for at løse opgaver eksternt.
20 fods kølecontainer med solceller og batteri
Kølecontaineren er udviklet til at være selvkørende og uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling.
40 fods container med hydraulisk sideåbning
På årets Roskilde Festival deltager en 40 fods container fra DC-Supply A/S.
40 ft. special container til Dansk Sejlunion
DC-Supply A/S har bygget denne 40 ft special container til Dansk Sejlunion. Containeren skal transportere bådene til de Olympiske Lege i Rio 2016.
40ft Varmeværk
Kunden havde behov for en forberedt løsning hvori der skal installeres 2 stk store gaskedler for produktionshal.
40ft Velfærdscontainer for fiskefarm
Kunden, som opdrætter laks, skulle have opført velfærdsfaciliteter på ny lokation.
8 fods teknik container
Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet
Affugter anlæg
Kunden skulle gøre en stor affugter anlæg mobilt, til test af produkter inden afsendelse til destination.
Container bod/butik med omskifteligt tema
Står man og mangler faciliteter til bod/butik er DC-Supply det oplagte valg.
Container butikker
7-Elevens var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.
Container med støjdæmpede vægge
Danvest Energys innovative vind- og dieselløsning er en strømudligning fra en dieselgenerator.
Container salgsboder - Transportabel
Også Tivoli har set mulighederne i at bruge prefab som et fleksibelt og mobilt modulsystem, når der skal etableres salgsboder.
Container til flytbar produktion
DC-Supplys containerløsning er specialindrettet til mobilproduktion, og giver Sintex større fleksibilitet i produktionen.
Container til mobilt klasseværelse
Mobilt klasseværelse baseret på en Prefab 3 x 7 meter container.
Container til modulbyggeri
Anvendelses mulighederne for container baseret modulbyggeri er utallige.
Container til opbevaring af cykler
Comwells udfordring var at finde en miljøvenlig løsning, der passede ind i omgivelserne og som ikke var for omkostningstung.
Container til udstilling og fremvisning
Teststation for alternativ energi. Klik ind og læs hele casen.
Containere med bar og terrasse på 20 fod
Løsningen til din reception, event eller større arrangementer.
DC-Supply har den maritime løsning i form af barcontainer med terrasse.
Kontakt DC-Supply for nærmere info.
Fiskerianlæg i containere
Kunden skulle levere et proces/sorteringsanlæg for fiskerifartøj. Udstyret skulle være muligt at montere, når sæsonen for netop dette fiskeri gik i gang. Løsningen var derfor opbyggelse i containere.
Flytbare teknik containere
Én af Aircolds største udfordringer var behovet for et flytbart teknikhus.
Generator container
DC-Supply leverede 8 stk. 20ft specialbyggede containere, som var forberedte til montering af P.M. Energis generatoranlæg.
Incinerator container - Atlas
Atlas Incinerators indehaver og direktør, Erik Jacobsen, havde brug for en løsning til forbrænding af spildolie og affald.
Kølecontainer
Hvad skulle Color Line gøre, da de stod og manglede et mobilt køle- og råvarelager til køkkenerne om bord på færgerne mellem Hirtshals og Kristiansand?
Malerblandingsanlæg containere
DC- Supply leverede en specialløsning med en 40ft container, som var opbygget som blandingspumpeanlæg til maling af vindmøller på fabrikken i USA.
Messestand - en unik løsning
DC-Supply har den innovative og anderledes løsning til din messestand!
Midlertidige klasseværelser
Da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp opstod der akut mangel på faciliteter.
Mobile mandskabsvogne i containere
Opgaven til DC-Supply lød på at levere et mandskabsrum med et såkaldt selvforsynende toilet. Men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader celsius.
Mobile værkstedscontainere - Specialfremstillet
Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj. Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt.
Mobilt container savværk
Aarsleff stod over for en betydelig udfordring i forbindelse med manglende savværksfaciliteter til byggeplader.
Mobilt kontor container
I denne case, skulle kunden i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden. Se vores løsning her på hjemmesiden.
Nedkortede containere
DC-Supply leverer nedkortede containere til mange formål
Rigg-projekt
Etablering af omklædning og kantine med køkken for 200 mand samt 250 kvm kontor faciliteter + øvrige container enheder i alt 100 container enheder.
Specialdesignede mobile generatorforsyninger i containere
20' container omdannet til værksted. Se mere om denne spændende løsning fra DC Supply A/S
Specialdesignet mobilt omklædningsrum
DC-Supply leverede et specialindrettet omklædningsrum i form af 6 stk. 40ft isolerede containere med udvendig træbeklædning.
Speciallavet mobilt container værksted
DC-Supply leverede en 40ft isoleret ISO værkstedscontainer til Welltec. Denne type værkstedscontainer kaldes, indenfor olieindustrien, for et ’doghouse’.
Transportabel container isbod
DC-Supply fik til opgave at designe en salgsbod til økologisk is.
Transportabel souvenirbutik – Specialdesignet i container
Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply om at levere en container, som ikke bare er en container, men en "H. C. Andersen butik" for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?
Transportabelt køkken og kantine - Specialfremstillet
Livgardens køkken- og kantinefaciliteter skulle renoveres over en periode på 7 måneder. Med hjælp fra DC-Supply fik de en midlertidig løsning i form af 13 stk. 20 fodsmoduler sammenbygget til ét køkken indeholdende kantine og lagerfaciliteter.
Tørrecontainer til tørring af tøj og overtøj
Når kundens ansatte tager afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af overlevelsesdragter og arbejdstøj. DC-Supply leverede en 20ft ISO container med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315