Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Service container

 
PDF

Kundens udfordring: 

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse til deres ansatte og opbevaringsfaciliteter til udstyr. Indkvartering på hotel i nærområdet kan være forbundet med store omkostninger og masser af spiltid – en udfordring som kun blev større i takt med øget vækst i virksomheden. Derfor havde man behov for en enkelt, ligetil og flytbar løsning, som også kunne sikre, at udstyr kunne opbevares forsvarligt. 

Løsning: 

DC-Supply leverede en specialbygget mandskabscontainer med al inventar til bad, toilet, soverum, køkken og spiseområde samt plads til 4 personer. Desuden var der en specialindrettet værkstedscontainer med vaskemaskine, tørretumbler, indbyggede hylder og lys. Det samlede resultat blev en løsning, der levede op til alle gældende sikkerhedskrav, og som kunne stilles op hver for sig eller som en del af en pavillon serieforbindelse.

Kunden kunne med disse containere sikre deres ansatte et komfortabelt og trygt ophold i hjemlige omgivelser, uanset hvor i verden, de blev sendt på opgave. Containeren var praktisk, let at flytte og bygge samme med andre moduler efter behov.

Kundeudtalelse:

”Vi er meget tilfredse. DC-Supply gav os en løsning, der opfylder vores behov – en simpel, men effektiv løsning, der sikrer vores forsatte arbejde.” 

 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jesper Ludvigsen
Key Account Manager
jlu@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315