Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Specialcontainer med lakseslagteri til Færøerne

Mobil container løsning til HiddenFjord

 

 

 
PDF

Fiskeindustrien er den altdominerende industri på Færøerne, og står for næsten 95% af øernes samlede eksport.

På Færøerne er fiskeri det bærende erhverv, og stort set al industri og alle andre erhverv på øerne kan ses som afledt af fiskeriet. Blandt andet foregår en betydelig del af forarbejdningen af fangsten efterfølgende i den færøske fiskeindustri.

Til HiddenFjord Lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply udviklet en unik specialcontainer løsning baseret på 40” High Cube containere. DC-Supply har tidligere leveret et mobilt lakseslagteri til Luna Lakseopdræt, også på Færøerne, men løsningen til HiddenFjord adskiller sig fra denne ved at være fremstillet til at blive fragtet ud i fjorden på en flåde.  

Ved at fragte det mobile lakseslagteri ud til fiskene i havbruget i fjorden — fremfor at fange og  fragte fisken fra fjorden ind til slagteriet på land — opnår HiddenFjord både den maksimale kvalitet og holdbarhed for fisken, idet laksens stresstærskel minimeres i videst muligt omfang

Special container løsningen er som nævnt baseret på 40” HC containere, der er monteret med fuld installation i el, vaskbare vægge og gulve (veterinærmæssig standard), gulvafløb samt teknikrum til kompressor med mere.

HiddenFjord laks opdrættes i havbrug uden brug af hormoner eller antibiotika. Dertil kommer, at virksomheden har udviklet verdens mest humane og naturlige høstmetode. I 2003 var HiddenFjord endvidere den bærende drivkraft i implementeringen af en af de mest omfattende og stringente reguleringsordninger for akvakultur i verden (Faroese Veterinarian Act on Aquaculture). Med det nye specialcontainer baserede mobile lakseslagteri fra DC-Supply understøttes det stress-fri lakseopdrætsmiljø yderligere, og HiddenFjord går endnu engang forrest for den færøske fiskeindustri i produktion og levering af ultra høj kvalitets laks fra Færøerne.

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315