Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Få en container skurvogn - en nem løsning hvis du skal bruge lidt ekstra plads i en fart

Skurvogn og mandskabsbeboelse i én container

Skurvogn

DC-Supplys fleksible mandskabsbeboelse er en effektiv løsning på arbejdspladsen, når fokus skal være på opgaverne og spildtiden minimeres. Mandskabsbeboelsen er modulopbygget og har alle nødvendige faciliteter såsom kontorer, toilet, bad, beboelses- og opholdsrum – alt dette på selve arbejdspladsen. Det, at mandskabsbeboelsen er modulopbygget, gør, at de let kan skaleres op efter behov og/eller ombygges undervejs.

DC-Supply tilbyder moduler i ISO-standardstørrelse, hvilket garanterer dig samme størrelse, hver gang du bestiller samt hurtig og problemfri transport til lands og til vands. 

Er pladsforholdene små, kan containerne med fordel stables. Dermed er alle faciliteter stadig inden for rækkevidde på byggepladsen, blot med mindre pladsforbrug.

Hos DC-Supply har vi udviklet vores eget trappesystem i aluminium, der kan samles af to mand på under 20 minutter. Trappesystemet er derfor en hurtig, effektiv og stabil løsning til din mandskabsbeboelse eller skurvogn.

Fordele ved at indrette skurvognen i en container

Med en skurvogn, der er indrettet i en container, som DC-Supply tilbyder, får du en stabil og mobil enhed med alle skurvognens fordele. Der er med containeren forskellige indretningsmuligheder, f.eks. når det gælder beboelse, sanitet, bad, omklædning, kontor- og mødefaciliteter eller kantine. Hos DC-Supply er der både mulighed for at leje og købe disse standardmoduler, og de kan alle sammensættes efter behov. Hos DC-Supply kan du også købe specialløsninger, og i vores udviklingsafdeling sidder vi altid klar til at komme med forslag til en løsning præcis til dig eller din virksomhed.

Mandskabscontaineren er stabelbar og let at sætte sammen til én sammenhængende enhed, så man ubesværet kan færdes mellem de enkelte moduler.

Brug af containere giver mulighed for at ændre opstillingen undervejs i byggeperioden, og containeropstillingen kan let og hurtigt skaleres op eller ned alt efter behov.

Sikkerheden i orden, når en container anvendes som skurvogn, da det er muligt at udstyre den med en solid forsikringsgodkendt lås – i højeste kvalitet – så alle ejendele sikkert kan efterlades, når containeren er aflåst.

 

Med DC-Supply får du altid:

Høj teknisk viden

Håndværk i særklasse

Unik kundeservice

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Christian Tvorup Træholt
Key account manager
ct@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315