Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

+45 70 23 13 80

Brugtmarked
Bestil container
Tomme containere
Se vores store program i tomme containere til salg og udlejning samt tilbehør og låse.
Tilbehør og container låse
Se vores store udvalg i alarmer, låse og tilbehør – vi dækker stort set alle behov.

Tomme containere

Se vores program i tomme containere og besøg vores brugtmarked.

Se de seneste nyheder og container løsninger på vores forside.

 

ALLE
6'
8'
10'
20'
40'
Dobbeltdøre
Flat Rack
High Cube
Isoleret
Køle-Frys
Med logo
Miljø
Offshore
Open Top
Platform
Sidedørs
Minicontainere 6, 8 & 10 fod
Hos DC-Supply tilbyder vi mini-sets bestående af 6, 8 og 10 fod containere. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Containerne har gaffellommer, hvilket gør dem lette at håndtere. Containerne leveres både som brugte og nye, hvoraf nye kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
Container 20 & 40 fod
Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fod ISO med CSC-godkendelse. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Containerne kan leveres med eget logo og kan ved større mængder hjemtages i specialfarver.


Fuld beskrivelse
Dobbeltdørscontainer 20 fod
Standard ISO 20 fod dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug. Den er udstyret med standard containerdøre i hver ende, hvilket letter adgangen til godset. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
Flat Rack container 20 & 40 fod
Flat Rack Standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods. Containeren er udstyret med gavle og kan derfor lastes fra toppen eller fra siderne. Flat Rack containere fås både med faste samt sammenklappelige/collapsible gavle. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
High cube container 20 & 40 fod
20 og 40 fod high cube containere har ca. 30 cm ekstra højde at byde på. Hvor standardcontaineren har en maksimum højde på 2591 mm (8 fod, 6 fod), har high cube containeren en maksimum højde på 2896 mm (9’6”). Leveres brugte og nye – nye kan leveres i flere farver.


Fuld beskrivelse
Isoleret container 20 & 40 fod
En standard 20 og 40 fod isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving. Har du behov for ekstra lagerkapacitet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer, kan DC-Supply hjælpe dig med løsning. Containerne kan efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport/CSC-godkendelse


Fuld beskrivelse
Isoleret lagercontainer
En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse
Miljøcontainer 8 fod
8 fod miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign. En 8 fod miljøcontainer er udstyret med et gulv opbygget som kar, der gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild og farlig væske. Bunden kan rumme min. 300 liter og er lettilgængelig med flytbare rister.


Fuld beskrivelse
Kølecontainer og frysecontainer 10, 20 & 40 fod
Hos DC-Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefere. Disse er særligt anvendelige, når det gælder opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods, og er oftest den ideelle løsning til festivaller og events, til køkkener og dagligvarebutikker – hvor ekstra køle- eller frysekapacitet er ønsket.


Fuld beskrivelse
Offshore container 10 & HC 20 fod
Offshorecontainer inkl. kædesling 10 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. På grund af de barske forhold på havet, er offshorecontainere konstrueret til at modstå kræfter andre typer beholdere ikke kan.


Fuld beskrivelse
Offshore dobbeltdørscontainer 10, 20 & HC 20 fod
Offshore dobbeltdøre inkl. kædesling 10, 20 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Dobbeltdørene gør, at der er fuld adgang fra begge ender, når godset skal lastes og aflastes.


Fuld beskrivelse
Offshore Norsok containere 10 & 14 fod
Offshore Norsok inkl. kædesling 10 og 14 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Norsok offshore containeren er stærkere og tykkere end en standardcontainer og er konstrueret til at trodse barske forhold.


Fuld beskrivelse
Open top container 20 & 40 fod
Standard 20 og 40 fod open top containere med CSC-godkendelse er særligt velegnede til last af gods med overhøjde. Open top containere leveres med aftageligt presenningtag, der giver mulighed for at laste fra toppen. Containeren kan leveres efter ønske og behov, og kan bestilles i flere farver og med dit eget logo.


Fuld beskrivelse
Container platform 20 & 40 fod
Platform standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper. Platform standard 20 eller 40 fod ISO container har derfor ofte en højere lasteevne end øvrige containertyper.


Fuld beskrivelse
Sidedørscontainer 20 fod
20 fod sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside. Sidedørscontaineren har derfor fuld sideåbning og er velegnet, når der er behov for fuld adgang, og anvendes typisk i forbindelse med vinduesrenovering, til opmagasinering eller som butik med salg direkte fra containeren.


Fuld beskrivelse
Container med logo
DC-Supply kan levere containere med din virksomheds logo.


Fuld beskrivelse
20 fod kølecontainer med solceller og batteri
Kølecontaineren er udviklet til at være selvkørende og uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling.


Fuld beskrivelse

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315