Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

40 fod containere

DC-Supply A/S er leveringsdygtige i 40 fods containere både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse. Vi tilbyder også flatrack-, open top-, high cube, dobbelt og  sidedørscontainere. Kendetegnende for dem alle er en særdeles robust udførelse, og uanset hvilken type opgave, der er tale om, vi containerne være i stand til at klare mange års flittigt brug.  Det brede udvalg af typer og modeller  i 40 fods containere gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet størrelse og type af af gods.

Skal der eksempelvis lastes gods med overhøjde, er vores open top container et godt løsningsforslag, idet den leveres med aftageligt presenning tag, der giver mulighed for at laste godset fra toppen. Er behovet i retning af opbevaring, der skal kunne klare temperaturudsving i større eller mindre grad, sikrer en isoleret 40 fods container tør opbevaring af godset hele vinterhalvåret - uden kondens.

Container 20 & 40 fod
Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fod ISO med CSC-godkendelse. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Containerne kan leveres med eget logo og kan ved større mængder hjemtages i specialfarver.


Fuld beskrivelse
Flat Rack container 20 & 40 fod
Flat Rack Standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods. Containeren er udstyret med gavle og kan derfor lastes fra toppen eller fra siderne. Flat Rack containere fås både med faste samt sammenklappelige/collapsible gavle. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
High cube container 20 & 40 fod
20 og 40 fod high cube containere har ca. 30 cm ekstra højde at byde på. Hvor standardcontaineren har en maksimum højde på 2591 mm (8 fod, 6 fod), har high cube containeren en maksimum højde på 2896 mm (9’6”). Leveres brugte og nye – nye kan leveres i flere farver.


Fuld beskrivelse
Isoleret container 20 & 40 fod
En standard 20 og 40 fod isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving. Har du behov for ekstra lagerkapacitet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer, kan DC-Supply hjælpe dig med løsning. Containerne kan efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport/CSC-godkendelse


Fuld beskrivelse
Kølecontainer og frysecontainer 10, 20 & 40 fod
Hos DC-Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefere. Disse er særligt anvendelige, når det gælder opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods, og er oftest den ideelle løsning til festivaller og events, til køkkener og dagligvarebutikker – hvor ekstra køle- eller frysekapacitet er ønsket.


Fuld beskrivelse
Open top container 20 & 40 fod
Standard 20 og 40 fod open top containere med CSC-godkendelse er særligt velegnede til last af gods med overhøjde. Open top containere leveres med aftageligt presenningtag, der giver mulighed for at laste fra toppen. Containeren kan leveres efter ønske og behov, og kan bestilles i flere farver og med dit eget logo.


Fuld beskrivelse
Container platform 20 & 40 fod
Platform standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper. Platform standard 20 eller 40 fod ISO container har derfor ofte en højere lasteevne end øvrige containertyper.


Fuld beskrivelse

Du kan både købe og leje 40 fods containere hos DC-Supply A/S, ligesom de fleste modeller kan bestilles i flere farver og med dit eget logo. Har du behov for råd og vejledning i forbindelse med dit projekt, står vi altid klar til at hjælpe dig til den ideelle løsningsmodel.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315