Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

6 fod containere

DC-Supply A/S tilbyder 6 fods containere, der er anvendelige til mange formål og inden for mange industrier og områder. Containerne har gaffellommer,og er således meget nemme at håndtere, for eksempel på byggepladser og lager.

Kendetegnende for 6 fods containere fra DC-Supply A/S er den høje kvalitet og robuste udførelse, der sætter containerne i stand til at modstå mange års flittigt brug. Den typiske anvendelse for denne type containere finder sted på byggepladser eller som ekstra lagerkapacitet. I forbindelse med international transport - eksempelvis med lastbil eller skibstrafik - er containerne særdeles velegnede, da gaffellommerne udover at højne håndterbarheden også har stor betydning for både sikkerhed og fleksibilitet.

Du kan både få 6 fods containere nye eller brugte. Vælger du en ny container, kan du vælge mellem flere farver, ligesom vi tilbyder at levere containeren med dit eget logo.

Minicontainere 6, 8 & 10 fod
Hos DC-Supply tilbyder vi mini-sets bestående af 6, 8 og 10 fod containere. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Containerne har gaffellommer, hvilket gør dem lette at håndtere. Containerne leveres både som brugte og nye, hvoraf nye kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse

 

Hos DC-Supply A/S har vi altid 6 fods containere enten på lager eller på vej, og kan således hurtigt være leveringsdygtige - også når det gælder om at afhjælpe et akut behov. Hos DC-Supply A/S er disse containere til både salg og udlejning, og du kan vælge mellem farverne blå (ral 5003), sort (ral 9005), antracit (ral 7016) eller rød (ral 3001).

 

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315