Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Container med logo

Når du vælger en container løsning fra DC-Supply A/S kan du vælge mellem flere forskellige farver containere, ligesom det er muligt at få din container med logo - både ved enkelte eller mindre antal.

En container med logo giver mulighed for god eksponering af din virksomhed på for eksempel byggepladser eller under transport. Synligheden er i top, når en eller flere containere opstilles synlige for den forbipasserende trafik, og på byggepladser øges overskueligheden, i tilfælde af at flere forskellige virksomheder er repræsenteret på pladsen med hver deres containere til opbevaring, mandskabsbeboelse, ophold eller omklædning.

Ved en mere permanent opstilling giver et logo eller en container i netop din virksomheds foretrukne farve et tydeligt signal om, hvilken virksomhed der opereret i området. Det kan medvirke til at inspirere andre til at tage kontakt til din virksomhed, hvis de har behov for en løsning, der lægger sig op af det arbejde, der pt. udføres i det pågældende område - og får derved en høj markedsføringsmæssig værdi.

Under transport kommer en container med logo vidt omkring, og din virksomheds navn og logo bliver set af mange - især i forbindelse med lastvogns transport. 

Container med logo
DC-Supply kan levere containere med din virksomheds logo.


Fuld beskrivelse

 

Du er altid velkommen til at kontakte DC-Supply A/S for eksempler og inspiration, eller hvis du er interesseret i yderligere information om containere med logo.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315