Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Dobbeltdørscontainere

DC-Supply A/S  tilbyder standard ISO dobbeltdørscontainere med CSC-godkendelse i 20 fods størrelse, og i offshore model i størrelser af både 10, 20 og high cube 20 fod. Offshore containerne leveres endvidere inklusive kædesling.

Dobbeltdørscontainere har døre i begge ender, hvilket giver fuld adgang ved både lastning og losning af gods. Således er netop denne type container ideel til både transport og opbevaring. Samtidig er den let at håndtere og flytte efter ønske og behov.

Dobbeltdørscontainere i offshore udgave finder typisk anvendelse i transport af varer, hvilket kan omfatte generelle fragtcontainere, bulkcontainere, særlige containere, andet udstyr og beholdere til gas cylindre. Containeren kan leveres med enten træ- og stålgulv, og er forsikret med DNV 2.7-1 certificering.

Dobbeltdørscontainer 20 fod
Standard ISO 20 fod dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug. Den er udstyret med standard containerdøre i hver ende, hvilket letter adgangen til godset. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
Offshore dobbeltdørscontainer 10, 20 & HC 20 fod
Offshore dobbeltdøre inkl. kædesling 10, 20 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Dobbeltdørene gør, at der er fuld adgang fra begge ender, når godset skal lastes og aflastes.


Fuld beskrivelse

En dobbeltdørscontainer fra DC-Supply A/S kan leveres brugt såvel som ny, i et udvalg af farver. Nye containere kan endvidere leveres med din virksomheds eget logo. Robust konstruktion og udførelse er kendetegnende for alle vores container leverancer, og du får et stykke materiel i en høj kvalitet, der er sikret og klar til mange års flittig brug. Det gælder uanset om du vælger en standard container til transport- eller opbevaringsformål, eller du vælger en offshore model til anvendelse i forbindelse med søtransport eller på en boreplatform.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315