Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Flat Rack containere

Hos DC-Supply A/S tilbyder vi flat rack containere i standard ISO 20 eller 40 fods størrelser med CSC-godkendelse. Disse typer containere er særligt velegnede til overdimensioneret gods, da de er udstyret med gavle og derfor nemt kan lastes og losses både fra toppen og fra siderne.

Flat rack containere kan fås både med faste gavle samt med sammenklappelige (collapsible) gavle. Med nedfældede gavle kan containeren således fungere som platform når lasten påkræver det, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til dimensionerne på godset.  Med en flat rack container får du således mulighed for at tilpasse din container løsning til et specifikt behov, idet den kan fungere både som platform men også som lukket container. 

Flat Rack container 20 & 40 fod
Flat Rack Standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods. Containeren er udstyret med gavle og kan derfor lastes fra toppen eller fra siderne. Flat Rack containere fås både med faste samt sammenklappelige/collapsible gavle. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse

En flat rack container kan leveres i flere farver, og nye containere kan tillige leveres med din virksomheds eget logo. Husk, vi tilbyder altid mulighed for både at købe og leje containere.

Hos DC-Supply A/S tilbyder vi altid råd og vejledning af høj kvalitet i forbindelse med dit valg af container løsning, og vi sætter en ære i at forstå og imødekomme kundens behov. Kontakt os gerne for en snak om netop din unikke situation, og vi finder i fællesskab den bedste løsning.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315