Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Isoleret containere

Når der er behov for, at dit gods eller dine varer står tørt og sikkert, er en isoleret container fra DC-Supply A/S løsningen. Vi kan f.eks. levere en standard ISO 20 fods eller 40 fods stålcontainer, der med isolering sikrer, at dine varer opbevares tørt og sikkert hele vinterhalvåret - uden at blive udsat for kondens, selv under store temperaturudsving. 

Hvis du således for eksempel har brug for ekstra lager kapacitet til opbevaring af fugt- og temperatur følsomme varer, har vi løsningen til dig dig. Endvidere kan vores isolerede containere efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport (CSC godkendelse).

Isolerede containere fra DC-Supply A/S kan indrettes efter dine behov og ønsker, for eksempel i forhold til lys og varme, ventilator, el radiator eller specialtilpassede hylder. Endvidere leveres containerne i flere farver, og hvis det ønskes med din virksomheds eget logo.

Isoleret container 20 & 40 fod
En standard 20 og 40 fod isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving. Har du behov for ekstra lagerkapacitet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer, kan DC-Supply hjælpe dig med løsning. Containerne kan efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport/CSC-godkendelse


Fuld beskrivelse
Isoleret lagercontainer
En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse
Isolerede lagercontainere
DCS-Model 2062
En lagercontainer er en fleksibel løsning på pladsmangel i korte og længere perioder eller permanent.


Fuld beskrivelse
Isoleret lagercontainer
DCS-Model 2064
En isoleret lagercontainer sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.


Fuld beskrivelse

Containeren er praktisk, let at flytte og kan tillige serieforbindes med andre containere efter behov. En isoleret container er en fleksibel løsning på midlertidig pladsmangel i kortere eller længere perioder, såvel som permanent - eksempelvis kan du også vælge at etablere værksted i containeren. Kombinerer du container løsningen med  leje eller køb af et af vores forsikringsgodkendte låse systemer, får du endvidere en tyverisikret løsning af dit gods.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315