Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Miljøcontainere

DC-Supply A/S er leveringsdygtig i en 8 fods miljøcontainer, der er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald. Det gælder eksempelvis kemikalier, maling, spildolie og lignende.

Miljøcontaineren er udstyret med et gulv opbygget som kar, hvilket gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild af farlig væske i tilfælde af lækage. Bunden er lettilgængelig med flytbare rister, og kan rumme mindst 300 liter væske.

Konstruktionen af miljøcontaineren er robust og modstandsdygtig, og containeren er ideel til både små og store byggepladser. Den er meget håndterbar og kan let flyttes rundt med enten en gaffeltruck eller en mindre kran.

Sikrer du miljøcontaineren med et forsikringsgodkendt låsebeslag fra DC-Supply A/S sættes sikkerheden i højsædet, og du kan stole på at dit miljøfarlige gods opbevares på bedst mulig vis. Vi tilbyder mange forskellige typer låsebeslag til containere - både indvendige og udvendige låsebeslag -  hvoraf de fleste er forsikringsgodkendte i højeste klasse 5 efter de nye regler. 

Miljøcontainer 8 fod
8 fod miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign. En 8 fod miljøcontainer er udstyret med et gulv opbygget som kar, der gør det muligt at opsamle og tilbageholde spild og farlig væske. Bunden kan rumme min. 300 liter og er lettilgængelig med flytbare rister.


Fuld beskrivelse

Har du brug for en container løsning, der tager højde for omgivelser og miljø i forhold til det materiale, containeren skal indeholde, står DC-Supply A/S til rådighed med kompetent og kyndig vejledning. Vi har stor erfaring med levering af containere til håndterings af miljøskadeligt affald, og hjælper dig gerne med netop din udfordring.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315