Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Container offshore

DC-Supply A/S fremstiller offshore containere i størrelserne 10 fod, 14 fod og 20 fod. 20 fods udgaverne fås desuden i high cube og som dobbeltdørscontainer.

Offshore containere kan leveres med enten trægulv eller stålgulv. Denne type containere anvendes typisk til transport af varer, hvilket kan omfatte eksempelvis generelle fragtcontainere, bulkcontainere eller beholdere til gas cylindre. Er der tale om gods i overstørrelse eller sværere håndterbart gods, kan du vælge enten en high cube udgave, eller en dobbeltdørs model, alt afhængig af det specifikke behov. Bemærk endvidere, at dobbeltdørs containeren også fås i high cube version, hvor du således har fuld fordel af både den ekstra højde samt døre i begge ender, der gør lastning og losning af offshore containeren særdeles effektiv. Det er ligeledes en fordelagtig løsning til opbevaring af gods, hvortil der skal være let adgang.

Offshore container 10 & HC 20 fod
Offshorecontainer inkl. kædesling 10 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. På grund af de barske forhold på havet, er offshorecontainere konstrueret til at modstå kræfter andre typer beholdere ikke kan.


Fuld beskrivelse
Offshore dobbeltdørscontainer 10, 20 & HC 20 fod
Offshore dobbeltdøre inkl. kædesling 10, 20 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Dobbeltdørene gør, at der er fuld adgang fra begge ender, når godset skal lastes og aflastes.


Fuld beskrivelse
Offshore Norsok containere 10 & 14 fod
Offshore Norsok inkl. kædesling 10 og 14 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Norsok offshore containeren er stærkere og tykkere end en standardcontainer og er konstrueret til at trodse barske forhold.


Fuld beskrivelse

Alle containerne er med kædesling og CSC-godkendelse. Endvidere er de i overensstemmelse med DNV (De Norske Veritas) 2.7-1 certificering for offshorecontainere. Containerne er i en meget robust udførelse, og er fremstillet til at kunne modstå mange års flittigt brug under de barske vejrforhold på havet.

Vores offshore containere kan leveres både nye og brugte - nye containere kan desuden leveres med din virksomheds eget logo.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315