Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Open-top containere

Gods kommer i alle størrelser og højder, og det er ikke altid muligt nemt at laste i en almindelig standard container. Hos DC-Supply A/S er vi leveringsdygtige i standard ISO 20 fods og 40 fods open top containere med CSC-godkendelse. Denne type containere er specielt velegnede til lastning og losning af gods med overhøjde - eksempelvis maskineri af forskellig type og variant. Særligt ideel er den, når der anvendes en kran til arbejdet, eller når lastning gennem dørene blot ikke er praktisk, eksempelvis i de tilfælde hvor der er tale om skrot eller tømmer. Open top containerne leveres med et aftageligt presenning tag, der gør lastningen og losningen fra toppen særdeles ubesværet.

Open top containerne leveres i flere farver, og vi tilbyder endvidere mulighed for at få din virksomheds eget logo påsat.

Open top container 20 & 40 fod
Standard 20 og 40 fod open top containere med CSC-godkendelse er særligt velegnede til last af gods med overhøjde. Open top containere leveres med aftageligt presenningtag, der giver mulighed for at laste fra toppen. Containeren kan leveres efter ønske og behov, og kan bestilles i flere farver og med dit eget logo.


Fuld beskrivelse

 

Husk, at hos DC-Supply A/S har du desuden mulighed for både at købe og leje open top containere. Har du en speciel gods type, som kræver lidt ekstra omtanke, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om hvilke muligheder der er i en fornuftig container løsning. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vejleder dig omkring den mest effektive måde at imødekomme netop dit behov på.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315