Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Platform containere

En standard ISO container platform fås hos DC-Supply A/S i enten 20 fods eller 40 fods størrelse. Platformen er med CSC-godkendelse og uden sider, ender eller tag. Således egner den sig primært til transport af overdimensioneret gods, der ikke kan passes ind i en lukket container type - eksempelvis traktorer eller både, tømmer, byggematerialer og rør eller andet stort entreprenør maskinel. Af denne grund har platformen derfor ofte en højere laste evne end øvrige container typer.

Container platformene består udelukkende af en gulvstruktur med en ekstremt høj lastekapacitet; de har ingen side- eller endevægge. Den høje lasteevne gør det muligt at koncentrere tung vægt på små områder. En platform består således af en stålramme og en trægulvstruktur.

Container platform 20 & 40 fod
Platform standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper. Platform standard 20 eller 40 fod ISO container har derfor ofte en højere lasteevne end øvrige containertyper.


Fuld beskrivelse

Er du udfordret af en forestående transport af gods i overstørrelse, så tag kontakt til DC-Supply A/S. Vores erfarne medarbejdere står klar til at rådgive dig omkring netop din specifikke situation og type af gods, der skal fragtes. Hos os er du sikker på ekspertisen og håndværket er i orden, og vi følger altid en ordre helt til dørs, fra først til sidst. Sammen finder vi den bedste log mest omkostning effektive løsning for en container platform til din transport.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315