Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Sidedørscontainere

En sidedørscontainer har - udover de sædvanlige døre i gavlen - også døre i den ene langside. Derfor en denne type container især velegnet, når der er behov for fuld adgang. Således anvendes den typisk i forhold til opbevaring i forbindelse med renovering af vinduer, til opmagasinering, eller endda som butik med salg direkte fra containere.

Vores 20 fods sidedørscontainere bliver leveret med surrings ringe i gulvet, så godset kan sikres ekstra godt under transport. Ligesom vores øvrige standard ISO containere, er sidesdørs containeren CSC-godkendt til søtransport. Du kan få containeren leveret i flere forskellige farver, og det er ligeledes muligt at få din virksomheds eget logo på.

DC-Supply A/S har bred erfaring med levering af sidedørscontainere til mange forskellige formål. Vi tilbyder både en standard tom container, men kan også tilpasse en special løsning. Vores stærke medarbejder stab omfatter både ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede og tømrere, og vores unikke løsninger, der desuden fremstilles på eget værksted, tager altid afsæt i denne kombination af høj teknisk viden og håndværk i særklasse.

Sidedørscontainer 20 fod
20 fod sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside. Sidedørscontaineren har derfor fuld sideåbning og er velegnet, når der er behov for fuld adgang, og anvendes typisk i forbindelse med vinduesrenovering, til opmagasinering eller som butik med salg direkte fra containeren.


Fuld beskrivelse

 

Står du med en ide, eller mangler du blot inspiration til dit næste projekt, kan det være en sidedørscontainer kan være løsningen for dig. Kontakt os, og vi hjælper dig gerne videre.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315