Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil

Udlejning af Reefere container med SensorCLIP

Vores 10ft, 20ft og 40ft reefere leveres med CSC-godkendelse samt isolering og fryseaggregat beregnet til transport samt opbevaring af temperaturfølsomt gods.

Desuden leveres de med en Pre-trip inspection (PTI), dvs. at enheden afprøves og indstilles efter ønske før udlevering fra depot.

Enkelte reefere kan leveres med kølerumsdør i.h.t. Lovbekendtgørelsen nr. 784 af10/11 1999 for nødudgange i køle-/fryserum. 

BESKRIVELSE

PDF

Hos DC-Supply udlejer vi 10ft, 20ft og 40ft reefere (Køle-frys). Disse er særligt anvendelige, når det gælder opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods, og er oftest den ideelle løsning til festivaller og events, til køkkener og dagligvarebutikker – hvor ekstra køle- eller frysekapacitet er ønsket. 

Til sikring af temperaturudsving og driftsstop tilbyder DC-Supply via indbygget SensorCLIP temperaturovervågning. Ved temperaturudsving genererer systemet automatisk en mail eller sms herom.  Yderligere er det med temperaturovervågningen muligt at oprette en temperaturlog til brug i forbindelse med egenkontrol.  

SensorCLIP giver dig besked, hvis der bliver for varmt i køle-/frysecontaineren, så der kan reageres inden, skaden er sket. Alarmens temperaturindstilling foregår via et brugerlogin, hvor minimum- og maksimumværdier for temperatur angives. Bevæger temperaturen sig op over eller ned under disse værdier, modtager du sms og mailalarm. Alarmen logger temperaturen hver 10. minut. Disse data kan eksporteres til Excel som dokumentation. Alarmen har indbygget simkort, som understøtter TDC, Telenor og Telia.

Hos DC-Supply er vi fleksible og leverer køle- og frysecontainere efter dit ønske og behov. 

Har du spørgsmål?

RING TIL DC-SUPPLY! 

T: +45 70 23 13 80

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315