Container størrelser

DC-Supply leverer container størrelser fra små 6 fods og helt op til 40 fods containere til både salg og leje samt i nye og brugte modeller.

Dette brede udvalg af container størrelser giver dig sikkerhed for, at du altid kan finde en container hos os, der passer i størrelsen til netop dit behov. Og så er det underordnet, om opgaven handler om opbevaring af gods eller materialer for en kortere eller længere periode, eller du skal have transporteret varer fra A til B med både lastvogn og skib - eller noget helt tredje. Hos DC-Supply finder du uanede muligheder og løsningsmodeller.

Vi tilbyder både standard ISO containere samt special løsninger, hvor containeren indrettes efter et skræddersyet koncept. Vores medarbejderstab besidder stor teknisk viden, og leverer altid håndværk i særklasse. Alle special containere produceres uanset container størrelse på vores eget værksted. Behøver vi nævne, at vi leverer en unik kundeservice, og altid følger projektet helt til dørs?

Når det drejer sig om afklaring og valg af container størrelser, er du til hver en tid velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere for råd og vejledning. Du kan også søge inspiration og se mere under vores sektion for referencer her på hjemmesiden.  

Du finder et fuldstændigt overblik over de forskellige container størrelser på siden med Container mål & vægt

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315