Containere på mål

Hos DC-Supply kan du købe eller leje nye eller brugte containere på mål. 

Vi er leveringsdygtige i et stort program lige fra 6 fods til 40 fods størrelser. Har du brug for en speciel størrelse, der ligger uden for standarderne, tilbyder vi containere på mål.

På vores eget værksted i Nørresundby arbejder vore erfarne smede og tømrere side om side med ingeniører, tekniske tegnere og bygningskonstruktører om at levere den bedste løsning til netop dit projekt. Når det drejere sig om containere på mål, leverer vi special løsninger og -tilpasninger, der er skræddersyet til formålet. Hos os er special containere en kerneydelse, og vi har gennem årene leveret mobile container løsninger til et hav af formål - både på land og til vands, og til steder som båd Grønland og Færøerne, Afghanistan og Uganda, for blot at nævne få. 

Fælles for dem alle er, at både den håndværksmæssige kvalitet såvel som funktionaliteten altid er i top. Og det kan du trygt stole på, vi er nemlig tillige kvalitetscertificeret efter ISO 9001 standarden.

Kontakt gerne vores erfarne medarbejdere på enten telefon eller mail for råd og vejlending omkring din næste container på mål. Med DC-Supply er du garanteret en mobil container løsning, der er både er innovativ og omkostningseffektiv.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315