Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Hvem er vi

Historien bag

DC-Supply er en familievirksomhed, der ejes af familien Fossing. Det hele startede i 1981, hvor Michael Fossing etablerede virksomheden Danish Camp Supply. Dengang var opgaven at være totalleverandør af forsyninger til danske entreprenørers medarbejdere, der var midlertidigt udstationeret i udlandet, bl.a. i forbindelse med DANIDA-projekter i Afrika.

 

Michael Fossing var inspireret af forældrenes skibsprovianteringsforretning og videreudviklede provianteringskonceptet til også at omfatte forsyninger til virksomheder på landjorden. Senere leverede Danish Camp Supply også komplette lejre til Nato og forsvarsindustrien på Balkan, i Afrika og i Mellemøsten. Med andre ord, skibsprovianteringskonceptet var blevet landfast, og bredte sig langt ud over landets grænser. Danish Container Supply (nu DC-Supply) med produktion, salg og udlejning af containere kom til i 1986, og blevet startet af Bente Fossing.

 

Senest blev salg og leverancer af brændstof til NATO-styrkerne en del af familievirksomheden i 2007. I dag er koncernen blevet slanket markant, idet familien Fossing ændrede strategien og frasolgte aktiviteterne, der havde med forsyninger til lejre og leverancer af brændstof at gøre. Familieforetagendet består således i dag DC-Supply. I dag er Klaus Fossing Bestyrelsesformand i DC-Supply og Michael Munk, Adm. Direktør.

Om DC-Supply

DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og det militære formål i hele verden

Vision & Mission

Vi sætter kunden i centrum!

Kontakt os

Find kontaktoplysninger her

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315