Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Alt i containere og pavillioner

+45 70 23 13 80

Specialbyggede containere til militær
Se vores specialdesignede løsninger til ethvert formål.
Projekter & indkvartering
For mere inspiration – se eksemplerne på vores kundetilpassede løsninger.

Projekter & indkvartering

 

3.000 m2 gulv
Når det svenske forsvar rykker ud på missioner, skal de ofte selv medbringe faciliteter og udstyr. DC-Supply leverede et såkaldt Rola-Trac gulv, som kunne bygges sammen, nærmest som når man bygger Lego.
Det svenske forsvar
Det svenske forsvar havde behov for ekstra faciliteter til beboelse i form af mobile områder til et større antal soldater. Løsningen skulle være anvendelig uanset, hvor i verden missionen foregik.
Forsvaret - Tørrecontainer
Når ansatte er afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af dragter, uniformer og arbejdstøj. DC-Supply leverede 13stk 20ft ISO containere med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug.
Hundekennel til Afghanistan
Når NATO rykker ud på mission, indgår der også specialtrænede hunde i styrken. Og hvor skulle de lige opholde sig, når de ikke er ude på opgaver? De skulle naturligvis opholde sig i en medbragt hundekennel. DC-Supply udviklede, producerede og leverede derfor en mobil hundekennel.
Kommandocenter til ESBERN SNARE
ESBERN SNARE er et støtte- og søsterskib til ABSALON. Begge skibe har på skift været i Aden bugten ud for Somalia for at overvåge og hjælpe til i kampen mod pirater.
Hærens Føringsstøtteskole i Fredericia - Kommunikationscenter
På Hærens Føringsstøtteskole i Fredericia, som uddanner sergenter og løjtnanter, havde man behov for udvidede kommunikationsfaciliteter.
Mobil hangar til Fennec-helikoptere
Under krigen i Afghanistan manglede man flere basale faciliteter, såsom hangarer og tilhørende gulve. Når de danske Fennec-helikoptere i Afghanistan således ikke befandt sig i luften, stod de i en mobil hangar, som DC-Supply leverede.
Olieboring i Uganda
Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.
Vandrensningssystem til NATO
I NATO stod man over for en vanskelig udfordring. For hvad gør NATO lige, når de pludselig får brug for et mobilt vandrensningsanlæg, der skal kunne tages med ud i verden? De kontakter naturligvis DC-Supply.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315