Select Page

Container løsninger til Grønland

Containerimik iluarsiissut pigaarput! DC-Supply A/S har gennem mange år specialiseret sig i levering af special container løsninger til Grønland. Vi har stor ekspertise og indgående forståelse for forholdene på Grønland, og ved hvordan vi løser f.eks. udfordringer omkring forsyning og kloakering.

Besøg gerne vores grønlandske hjemmeside (på grønlandsk) www.dc-supply.gl eller ring til os på vores grønlandske telefonnummer +299 56 43 00.

Af container løsninger til Grønland har vi bygget projekter både inden for ophold og beboelse i form af mandskabsvogne og mere permanente lejlighedskomplekser samt et velkomstområde og informationscenter for krydstogtgæster, ligesom vi har leveret løsninger til industriel brug. Udfordringerne, når man leverer container løsninger til Grønland, består især i manglende mulighed for tilslutning til forsyningsnettet hvad angår eksempelvis elektricitet og kloakering, men også vejrforhold og klima spiller en stor rolle. DC-Supplys mangeårige erfaring på området – i form af både store og små projekter – gør, at vi er i stand til at yde kompetent vejledning på ethvert container projekt, der har endestation på Grønland. Ofte sender vi tillige vores eget mandskab med til at forestå opstillings- og monterings processen på lokationen, og vi sikrer altid at permanente løsninger som eksempelvis herberget i Nuuk overholder grønlandske bygningsregler.

Tag gerne et kig på et udpluk af vores container løsninger til Grønland her på siden – finder du inspiration til dit eget projekt, eller er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til at imødekomme en specifik udfordring, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne salgsafdeling.

Would you like to know more?
Contact us
Our strong experienced team is ready to support and advise you with your next container project. Please get in touch, if you would like to know more.
Share This