Select Page

Beboelse i containere

Midlertidig beboelse til kortere eller længere tids ophold kræver ofte specielle løsninger. Det kan være, pladsen til opstilling er trang, måske skal faciliteterne etableres i et svært fremkommeligt område – eller der er helt specifikke krav til både indretning og kapacitet. Hos DC-Supply har vi rigtig stor erfaring med etablering af beboelse i containere, både når det gælder faste og mobile løsninger.

Bicycle library in a container

Bicycle library in a container

For landscape gardener OKNygaard A/S and architect Thing Brandt Landskab, DC-Supply has built a bicycle library made in a 20 ft high cube container.

Stairs

Stairs

A staircase fitted for our containers is a flexible and secure solution when the containers are stacked.

Køb og leje af specialløsninger til beboelse

Uanset om din container til beboelse skal anvendes i Slagelse, Afrika eller nord for Polarcirklen, kan vi skræddersy en løsning til dig på vores eget værksted. Vi kan udstyre containeren med muligheder for tilslutning til det eksisterende forsyningsnet både hvad angår el, vand og kloakering – eller vi kan tilbyde selvforsynende løsninger med eksempelvis solceller, batteri og spildevands opsamling, som vi blandt andet har leveret til Grønland og Færøerne.

Skal komforten være i højsædet, men er tiden knap hvad angår produktions horisonten, kan en løsning være container baseret modulbyggeri. Her har vores fleksible løsningsmodeller til beboelse alle de nødvendige faciliteter som for eksempel køkken, bad og toilet – men kan til enhver tid opbygges efter netop dine specielle ønsker og behov. Når der er behov for nøglefærdig kvalitets beboelse i containere, er modulbyggeri fra DC-Supply en effektiv og billig løsning, og vi tilbyder altid mulighed for både køb og leje af løsninger.

Would you like to know more?
Contact us
Our strong experienced team is ready to support and advise you with your next container project. Please get in touch, if you would like to know more.
Share This