Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Container med mødefaciliteter

Container med mødefaciliteter

Hos DC-Supply A/S bygger vi special indrettede containere med mødefaciliteter, det være sig til byggepladser, midlertidig beboelse/ophold eller sågar en hel container skurby.

Containere med mødefaciliteter er særdeles anvendelige, når en virksomhed står over for enten renovering af eksisterende ejendom eller nybyggeri, og derfor i en kortere eller længere periode skal finde alternativt ophold.  Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i specialindrettede containere med alt i inventar og udstyr, der måtte være nødvendigt for at fortsætte arbejdsgangen i virksomheden som normalt. En mobil container løsning kan nemt opstilles i nærheden af eksisterende byggeri, er praktisk, let at flytte med, og tilbyder endvidere mulighed for sammenbygning med andre moduler efter behov.

Midlertidig kontorcontainer

Midlertidig kontorcontainer

Til fødevarevirksomheden Tican har DC-Supply leveret midlertidige kontorfaciliteter baseret på standard ISO containere.

Få et tilbud container med mødefaciliteter

Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring med levering af container faciliteter til ophold, inklusive containere med mødefaciliteter, der imødekommer og overholder bygningsreglementet (BR15). Det gælder også opstillinger i flere etager, med trapper og varmepumper med mere. Tag gerne et kig på vores mange referencer inden for området, og bliv inspireret til dit eget projekt. Er der specifikke detaljer, du er interesseret i, eller har du blot generelle spørgsmål, kan du til hver en tid søge råd og vejledning hos vores erfarne medarbejder stab. Vi hjælper dig gerne videre!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This