Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Byggeplads containere 5 Materialecontainer

Materialecontainer

Med en materialecontainer fra DC-Supply A/S er du garanteret sikker opbevaring af dine materialer året rundt, uden risiko for hverken fugt, frost eller skadedyr. Vi leverer din container løsning uanset hvor den skal anvendes og du kan få containeren i alle størrelser – helt fra en lille 6 fods container til en stor 40 fods container.
40 fods isoleret container – DCS 4064

40 fods isoleret container – DCS 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Containere 20 og 40 fods

Containere 20 og 40 fods

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fods ISO med CSC-godkendelse.

Materialecontainere til byggepladser

På byggepladsen er en isoleret materialecontainer din garant for tør og sikker opbevaring af materialer uanset vejr og vind. Vores 70 mm Rockwool isolering nedsætter risikoen for kondensdannelse inde i containeren, og en isoleret container er derfor ideel til opbevaring af eksempelvis cement eller andre tørvarer, der ikke tåler fugt. Vælger du en sidedørs container eller en dobbeltdørscontainer med døre i begge ender er det tillige rigtig nemt at håndtere materialer ind og ud af containeren.

Til sikring af byggepladsens materialer inde i containeren tilbyder vi en række forskellige container låse, hvoraf de fleste er godkendt i højeste sikringsklasse 5.

Få specialindrettet din materialecontainer

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi eget værksted, hvor vi både specialbygger skræddersyede containerløsninger og tilpasser standard containere til vores kunders behov. Har du brug for specialtilpasning af din materialecontainer kan vi derfor til hver en tid hjælpe dig med netop den indretning, du ønsker. Det kan eksempelvis være i form af miljøkar med elefantrist, således spild af væske opsamles og tilbageholdes i tilfælde af lækage – eller det kan være flytbare reol beslag, der giver dig en fleksibel og prisbillig løsning, når du skal indrette din container til opbevaring. Skal din materialecontainer bruges som eksternt lager, kan en mobil reservedelscontainer være en god løsning, der giver mulighed for nemt at transportere reservedelslageret derhen hvor behovet er.

Vil du vide mere om de mange muligheder med materialecontainere fra DC-Supply A/S, så kontakt vores erfarne salgsteam for råd og vejledning i forhold til netop dine udfordringer – vi er klar til at hjælpe dig godt videre!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This