Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Byggeplads containere 5 Værktøjscontainer

Værktøjscontainer

Med en værktøjscontainer fra DC-Supply A/S får du en løsning, der tilpasses netop jeres behov i forhold til netop det værktøj, I anvender. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til f.eks. Generator, incinerator, rørarbejde eller savværk, ligesom vi også kan indrette værktøjscontainere til sikker opbevaring af reservedele, håndværktøj, elektrisk værktøj med mere.
Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply arbejder savværket altid i tørvejr – containeren har fuld sideåbning, så maskinel nemt installeres og materialer bearbejdes.

Værkstedscontainer til byggeplads

Værkstedscontainer til byggeplads

DC-Supply leverede 10ft og 20ft container, der kan indrettes med samtlige specialværktøjer, kraner og hjælpemidler for at løse opgaver eksternt.

Mobilt værksted i container

Mobilt værksted i container

DC-Supply leverede en 40ft isoleret ISO værkstedscontainer til Welltec. Denne type værkstedscontainer kaldes, indenfor olieindustrien, for et ’doghouse’.

Blandingsanlæg container

Blandingsanlæg container

DC- Supply leverede en specialløsning med en 40ft container, som var opbygget som blandingspumpeanlæg til maling af vindmøller på fabrikken i USA.

Mobil Værkstedscontainer

Mobil Værkstedscontainer

Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj. Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt.

Støjdæmpet container

Støjdæmpet container

Danvest Energys innovative vind- og dieselløsning er en strømudligning fra en dieselgenerator.

Incinerator container

Incinerator container

Atlas Incinerators indehaver og direktør, Erik Jacobsen, havde brug for en løsning til forbrænding af spildolie og affald.

Mobilt container savværk

Mobilt container savværk

Aarsleff stod over for en betydelig udfordring i forbindelse med manglende savværksfaciliteter til byggeplader.

Sikker opbevaring på byggepladsen med en værktøjscontainer

Skal du opbevare værktøj, byggematerialer eller maskiner på byggepladsen, er en isoleret container fra DC-Supply en oplagt løsning. En standard ISO container flyttes nemt rundt på pladsen, ligesom containerne kan stables i flere etager. Med en trappeløsning og synlige føringsveje får du således optimal indretning af byggepladsen.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du både købe og leje isolerede containere i 20 fods og 40 fods størrelser. Vores isolerede containere kan desuden leveres re-certificeret til søtransport (CSC godkendelse), ligesom de kan indrettes med lys og varme, ventilator, el radiator eller specialtilpassede hylder.

Til sikring af indholdet i værktøjscontaineren tilbyder vi en række forskellige låsemekanismer, hvoraf de fleste er godkendt i højeste forsikringsklasse 5.

Specialbyggede værktøjscontainere til produktion og industri

Arbejdes der med specialværktøj, eller har virksomheden f.eks. brug for at kunne flytte produktionsfaciliteterne fra sted til sted, tilbyder DC-Supply A/S specialbyggede værktøjscontainere, både i form af mobile løsninger og permanente opstillinger tilsluttet forsyningsnetværk. Vi har leveret specialbyggede værktøjscontainere til mange forskellige typer industri og produktion – eksempelvis mobile slagterier, savcontainere, svejsecontainere, støjdæmpede containere og meget mere.

Hos DC-Supply A/S bygger vi alle special container løsninger på vores eget værksted. Vi har egen intern udviklingsafdeling, hvor maskiningeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører og tegnere styrkeberegner og visualiserer din værktøjscontainer i 3D, inden produktionen påbegyndes af de dygtige håndværkere på værkstedet. Kontakt vores erfarne salgsteam allerede i dag – og bliv hurtigt klar med en container til dit værktøj!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This