Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Container til undervisning

Container til undervisning

DC-Supply A/S leverer komplette – klar til indflytning – modulbaserede, mobile containere til undervisning. Vi har løst adskillige opgaver for både private virksomheder og offentlige institutioner, hvor behovet for undervisningslokaler blev imødekommet på allerbedste vis med en specialcontainer løsning.

Hos Aalborg Kommune opstod en akut mangel på undervisnings faciliteter, da man konstaterede skimmelsvamp på en af kommunens skoler. Der var således behov for en effektiv, økonomisk optimal løsning, som midlertidigt kunne sikre børnenes skolegang med mindst mulige forstyrrelser. Her leverede vi 11 specialtilpassede containere til undervisning med et samlet areal på 150 m2.

Til EUC Nord har DC-Supply A/S leveret en mobil modulbaseret løsning med containere til undervisning på erhvervsuddannelser. I dette tilfælde var der tale om containere, der hurtigt kunne opstilles og samtidig tilsluttes institutionens eksisterende infrastruktur. For at minimere de økonomiske omkostninger, var kundens ønske at løsningen var mobil og kunne flyttes efter ønske, hvilket vi imødekom på bedste vis.

Kontorcontainer

Kontorcontainer

Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Salg og leje af containere til undervisning

Har din virksomhed eller institution brug for containere til undervisning, vejleder vi hos DC-Supply A/S dig gerne. Du er altid velkommen til at kontakte os, både hvis du søger inspiration eller har brug for konkret vejledning og rådgivning. Vores team af erfarne eksperter kan med sikkerhed styre dig sikkert i mål!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This