Lager containere

En lagercontainer fra DC-Supply A/S er den ideelle løsning, når problemet er pladsmangel – og det gælder uanset om der er tale om kortere eller længere perioder, eller sågar en permanent løsning.

Vælger du tillige en isoleret lager container, er du garanteret, at dine varer opbevares tørt og sikkert. Den er derfor meget velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomt gods.

En lager container kan indrettes efter netop dit unikke behov – for eksempel kan den leveres med specialindrettede hylde systemer, ventilator, varme eller både indvendigt og udvendigt lys. Lejer eller køber du tillige et af vores forsikringsgodkendte låsebeslag, er containeren oven i købet nem at tyverisikre.

40 fods isoleret container – model 4064

40 fods isoleret container – model 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Specialbyggede lagercontainere til mange formål

Vi bygger special indrettede lagercontainere i størrelser af 10 fod, 20 fod eller 40 fod ISO containere. Fælles for alle størrelser er, at de er praktiske, lette at flytte og kan serieforbindes med andre containere efter behov.

Har du spørgsmål omkring opbevaring af gods, eller mangler du erfaren vejledning i forhold til en konkret problemstilling omkring opbevaring, er du meget velkommen til at kontakte en af vores eksperter. Hos DC-Supply A/S tilbyder vi løsninger både til salg og leje, og sammen finder vi netop den konstellation, der udgør den optimale og mest omkostningseffektive model for dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This