Vælg en side

Lagercontainere

En lagercontainer fra DC-Supply A/S er den ideelle løsning, når problemet er pladsmangel – og det gælder uanset om der er tale om kortere eller længere perioder, eller sågar en permanent løsning.

Vælger du tillige en isoleret lagercontainer, er du garanteret, at dine varer opbevares tørt og sikkert. Den er derfor meget velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomt gods.

En lagercontainer kan indrettes efter netop dit unikke behov – for eksempel kan den leveres med specialindrettede hylde systemer, ventilator, varme eller både indvendigt og udvendigt lys. Lejer eller køber du tillige et af vores forsikringsgodkendte låsebeslag, er containeren oven i købet nem at tyverisikre.

40 fods isoleret container – model 4064

40 fods isoleret container – model 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Specialbyggede lager containere til mange formål

Hos DC-Supply finder du specialbyggede lager containere til mange formål – både til salg og til leje. Vi tilbyder lager containere i forskellige udførelser og størrelser, og fælles for dem alle er, at de er praktiske og lette at flytte da de er udstyret med gaffellommer. Skal du bruge en isoleret lagercontainer, kan denne efter ombygning tillige leveres med CSC-godkendelse re-certificeret til søtransport. Bemærk i øvrigt, at vores isolerede lager containere er fremstillet med 70 mm Rockwool isolering, med mindre andet er aftalt.

Vi har altid et udvalg af tomme lager containere klar til omgående levering – skulle det hænde, at vi ikke lige har den model stående, du har behov for, kan vi altid garantere en kort leverings horisont.

Har du spørgsmål omkring opbevaring af bestemte typer gods i lager containere, eller har du brug for erfaren vejledning i forhold til en konkret problemstilling, er du meget velkommen til at kontakte vores erfarne personale. Så finder i sammen den løsning, der udgør den mest optimale model for dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This