Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Øvrige udland

Container løsninger øvrige udland

Har du brug for at etablere faciliteter uden for Danmarks grænser – permanente eller midlertidige – leverer DC-Supply også special container løsninger til det øvrige udland. Vi har mange års erfaring med tilpasning af special container enheder til endda meget specifikke klimaforhold, hvad enten der er tale om meget høje eller meget lave temperaturer. Endvidere er vi specialister i at fremstille funktionsdygtige special løsninger til geografiske forhold, der er svært tilgængelige og ikke tilbyder mulighed for tilknytning til forsyningsnettet i øvrigt – eksempelvis når det drejer sig om manglende kloakering eller elforsyning.

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobilt værksted i container

Mobilt værksted i container

DC-Supply leverede en 40ft isoleret ISO værkstedscontainer til Welltec. Denne type værkstedscontainer kaldes, indenfor olieindustrien, for et ’doghouse’.

Salg og leje af containerløsninger til udlandet

Containerløsninger til udlandet behøver ikke være besværlige – når du samarbejder med DC-Supply, får du en omkostningseffektiv løsning, leveret til tiden på rette sted. Er der behov for specifikke certificeringer klarer vi også det for dig, eksempelvis CSC certificering til søtransport. Ofte sender vi vores eget erfarne mandskab med til at forestå opstillingen af container løsningen i udlandet. På denne måde sikrer vi, at projektet følges helt til dørs fra start til slut.

Har din virksomhed brug for en container løsning i udlandet, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale for en snak om muligheder og afklaring af eventuelle geografiske eller transportmæssige problemstillinger. Vi vægter den tætte dialog med kunden højt, og hjælper dig gerne videre med dit næste udlands container projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This