Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Service containere

Service containere

Service containere kommer i mange størrelser og udformninger. Hos DC-Supply har vi således leveret både garageanlæg, teststationer, pengeautomater, generatoranlæg og meget, meget mere. Har du et specifikt behov, giver vi gerne råd og vejledning med på vejen.

Vindmølle testsite station

Vindmølle testsite station

Selvom testsite næsten skulle være permanent, var det ikke lovligt at opføre permanent bygning til opgaven på stedet. I den situation kan containere være særdeles nyttige at arbejde med.

Opdelt service container

Opdelt service container

DC-Supply leveret en specialbygget 20ft opdelt container. Denne enhed er tilpasset for kundens specifikke behov, der indgår i en serie af service og rensning enheder som fragtes rundt på lastbiler i hele norden.

20 fods gasforsynings anlæg

20 fods gasforsynings anlæg

Anlægget skulle efter kunden egne tegninger forsynet med gas tæt skille væg. Kunden efterspurgte en optimal løsning, der kunne sikre deres udstyret.

Mobile undervisnings lokaler

Mobile undervisnings lokaler

DC-Supply leverede et komplet – klar til indflytning – modulbaseret, mobilt værksted til optræning og uddannelse af Vestas’ teknikere worldwide. Værkstedet har bl.a. været en tur i Kina og Australien.

Service container

Service container

Total Wind, som løser opgaver verden over havde brug for beboelse til deres ansatte og opbevaringsfaciliteter til udstyr.

Værkstedcontainer – Køb mobil værkstedcontainer efter dine behov

Værkstedcontainer – Køb mobil værkstedcontainer efter dine behov

Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj. Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt.

Teknik container med CSC-godkendelse

Teknik container med CSC-godkendelse

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialløsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib.

Pengeautomat

Pengeautomat

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en container fra DC-Supply kan bruges til. “Penge-containerne” med indbygget Dankort-automater bruges ved musikfestivaler, events m.v.

Beredskabscontainer

Beredskabscontainer

Beredskabscenteret manglede kapacitet i forbindelse med løsningen af deres mange opgaver.

Mandskabsbeboelse

Mandskabsbeboelse

Når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

Incinerator container

Incinerator container

Atlas Incinerators indehaver og direktør, Erik Jacobsen, havde brug for en løsning til forbrænding af spildolie og affald.

Specialbyggede service containere til mange formål

Kendetegnende for en service container er, at den typisk skal opfylde et teknisk eller produktionsmæssigt behov. Det kan eksempelvis være i form af et værksted, eller som led i en konkret produktionsproces. Vi designer og bygger alle typer af service containere, ofte baseret på standard ISO containere, der så ombygges og indrettes efter kundens specifikke behov.

Typisk leveres service containeren som en “plug-and-play” løsning, forberedt til opstilling og tilslutning til forsyningsnet på lokationen – ligesom der tages højde for, at der som regel skal være tale om en mobil løsning, der nemt kan fragtes fra et sted til et andet og nemt opstilles og tilsluttes påny.

Skal din service container anvendes offshore, leverer DC-Supply også re-certificerede containere inklusive CSC-godkendelse til skibsfragt. Således har vi eksempelvis til Rolls Royce Marine leveret en ombygget container, der skulle fungere som styrerum for et kabelspil ombord på et af A. P. Møller Mærsks skibe.

Har du brug for en service container i forbindelse med produktion på land eller offshore, står vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi kan klare nærmest enhver special tilpasning, da vi har både eget produktionsværksted og in-house teknisk afdeling med ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere, der alle arbejder sammen om altid at levere det bedste til vores kunder.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This