Vælg en side

Teknik containere

På DC-Supplys værksted har vi udviklet og bygget mange forskellige typer teknik containere til anvendelse både i Danmark, i udlandet og offshore. Har du for eksempel brug for ekstra værkstedskapacitet eller testfaciliteter, kan løsningen meget sandsynligt findes, når vi i fællesskab udvikler en specialløsning, der tilgodeser netop din virksomheds specifikke behov.

Meteorologicontainer

Meteorologicontainer

Meteorologicontaineren er en 20 fods container, som er ombygget med henblik på at kunne fungere som både kommunikationscenter og vejrstation.

Værkstedscontainer til byggeplads

Værkstedscontainer til byggeplads

DC-Supply leverede 10ft og 20ft container, der kan indrettes med samtlige specialværktøjer, kraner og hjælpemidler for at løse opgaver eksternt.

Vindmølle testsite station

Vindmølle testsite station

Selvom testsite næsten skulle være permanent, var det ikke lovligt at opføre permanent bygning til opgaven på stedet. I den situation kan containere være særdeles nyttige at arbejde med.

Udvidelse af teknikhus

Udvidelse af teknikhus

DC-Supply konstrueret 10ft container med isolerede paneler. Teknik huset kan tilpasses efter ønske til, at kunne rumme alle former for tekniske installationer.

Kontrolenheder

Kontrolenheder

Kunden efterspurgte en komplet nøglefærdig kontrol enheder til styring af fabriksanlæg.

Kommunikationsanlæg til vindmøller

Kommunikationsanlæg til vindmøller

DC-Supply leverede specialtilpassede 10 fods offshore containere til System Teknik. Containerne omdannedes til kommunikationsanlæg og blev til i tæt samarbejde mellem System Teknik og DC-Supply.

Værkstedcontainer – Køb mobil værkstedcontainer efter dine behov

Værkstedcontainer – Køb mobil værkstedcontainer efter dine behov

Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj. Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt.

Teknik container med CSC-godkendelse

Teknik container med CSC-godkendelse

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialløsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib.

Mobilt lakseslagteri

Mobilt lakseslagteri

DC-Supply leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug.

Teknik container 8 fod

Teknik container 8 fod

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet

Teknik container

Teknik container

Da DGtek fik til opgave at levere røggasmålingsudstyr til et kraftværk i Libanon, skulle der findes en sikker, forsvarlig og økonomisk bæredygtig løsning i forhold til at få fragtet ordren helt til Mellemøsten.

Incinerator container

Incinerator container

Atlas Incinerators indehaver og direktør, Erik Jacobsen, havde brug for en løsning til forbrænding af spildolie og affald.

Salg og leje af specialbyggede teknik containere

Uanset om du skal bruge en fast eller mobil løsning, kan vi skræddersy en teknik container, der eksempelvis kan indrettes med specialværktøjer, kraner eller andre hjælpemidler, der sætter jer bedre i stand til at løse opgaver internt såvel som eksternt. Vi har stor erfaring med produktion af mobile container løsninger, der nemt kan fragtes over store afstande og tilpasses anvendelse fra gang til gang – eksempelvis har vi både leveret mobile lakseslagterier til Færøerne, et mobilt mælkepakkeri til Afrika, samt røggasmåling udstyr til et kraftværk i Libanon.

En teknik container kan endvidere være en omkostningseffektiv løsning, når det ikke er lovligt at opføre permanent bygning til den givne opgave på lokationen. Dette gør sig ofte gældende i tilfælde, hvor der er brug for en eller anden form for test station – f.eks. Til vindmøller, vandrensning eller lignende. Hos DC-Supply står vi klar med erfaring og ekspertise til at rådgive og vejlede omkring netop dit projekt, uanset størrelsen – så har du brug for en teknik container er første skridt på vejen til en fornuftig løsning at kontakte vores salgsafdeling og høre nærmere om mulighederne!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This