www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Militær 5 Tørrecontainer til forsvaret

Tørrecontainer til forsvaret.

Når forsvarets ansatte er afsted på opgave, skal der være faciliteter til tørring af dragter, uniformer og arbejdstøj.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget, CSC-godkendt mobil tørrecontainer

Når Forsvarets ansatte er afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af dragter, uniformer og arbejdstøj. Der var derfor brug for en løsning, hvor fugt- og varmeniveauet kunne reguleres af de ansatte selv, og hvor krav til ventilation, inventar og til ophængning af uniformer og arbejdstøj var opfyldt – så tøj og uniformer kunne tørres på en effektiv og forsvarlig måde.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede 13 stk 20 fods ISO containere med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug. Containerne var specialindrettet efter ønske og var udstyret med fugt- og varmestyring til tørring af tøj. Der blev installeret en effektiv affugter med kraftig blæser til cirkulation af luften samt en hygrostat til styring af affugtningsprocessen. Containerne blev leveret med trægulv.

Andre militær containere fra DC-Supply A/S:

Radar information container (RIC)

Radar information container (RIC)

Radar information containeren tilbyder et strålingsfrit arbejdsmiljø. Kan efter ønske også leveres med ballistisk sikring op til morter granat niveau.

Combat information container (CIC)

Combat information container (CIC)

En combat information container er en specialbygget løsning udviklet og optimeret til anvendelse i forbindelse med militære operationer og opgaver, og kan med fordel anvendes som fremskudt mobil enhed.

Generator container til militær brug

Generator container til militær brug

Specialbyggede generator containere til militær brug, som giver en pålidelig strømforsyning med høj driftsikkerhed – og samtidig har lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.