Vælg en side

20 fod containere

20 fods containere fra DC-Supply A/S kommer både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse og som dobbeltdørs-, sidedørs-, flatrack-, open top- og high cube containere. Du kan også vælge en isoleret container, kølecontainer eller frysecontainer, – og er behovet til vands, er vores offshore containere meget sandsynligt den ideelle løsning.

Alle vores 20 fods containere er i meget robust udførelse, og er således i stand til at klare mange års flittigt brug, uanset hvor opgaven udføres. De mange typer af modeller gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet typen og størrelsen af godset.

Eksempelvis sikres temperaturfølsomt gods med en køle-fryse container, både under transport og i forbindelse med opbevaring. Netop køle-fryse containere tilbyder DC-Supply A/S endvidere med solceller og batteri – således er containeren selvkørende, og uafhængig af eksterne energiforsyninger eller anden tilkobling.

Få et godt tilbud på 20 fod containere

Har du brug for en container, som kan anvendes til større gods eller lignende, så kan vi hos DC-Supply tilbyde flere løsninger afhængig af, hvad dit behov er. Har du eksempelvis et overdimensioneret gods, vil enten vores flat rack eller high cube 20 fod containere være en god og optimal løsning til dig. Her leverer vi blandt andet containere med sidedørs åbning eller dobbeltdøre, som ligeledes gør adgangen nemmere, når der er tale om gods af en mere skrøbelig type. Vi er også leveringsdygtige i forskellige farver og typer. Så uanset, hvilken større container du mangler, vil vi kunne skaffe en 20 fod container eller bygge en specielt til dig eller din virksomhed.

Hos DC-Supply er det muligt både at købe og leje alle vores containere, hvor vi til enhver tid står klar med råd og vejledning i forhold til løsningen til dit projekt. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din kommende 20 fod container.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This