Vælg en side

20 fod containere

20 fods containere fra DC-Supply A/S kommer både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse og som dobbeltdørs-, sidedørs-, flatrack-, open top- og high cube containere. Du kan også vælge en isoleret container, kølecontainer eller frysecontainer, – og er behovet til vands, er vores offshore containere meget sandsynligt den ideelle løsning.

Alle vores 20 fods containere er i meget robust udførelse, og er således i stand til at klare mange års flittigt brug, uanset hvor opgaven udføres. De mange typer af modeller gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet typen og størrelsen af godset.

Eksempelvis sikres temperaturfølsomt gods med en køle-fryse container, både under transport og i forbindelse med opbevaring. Netop køle-fryse containere tilbyder DC-Supply A/S endvidere med solceller og batteri – således er containeren selvkørende, og uafhængig af eksterne energiforsyninger eller anden tilkobling.

Få et tilbud på 20 fods containere

Til overdimensioneret gods er enten vores flat rack eller high cube 20 fods containere en god løsning. En container med sidedørs åbning eller dobbeltgøre gør ligeledes adgangen nemmere, når der er tale om gods af en mere uhåndterbar eller skrøbelig type. Vi er også leveringsdygtige i dobbeltcontainere i offshore udgave, inkl. kædesling.

Hos DC-Supply A/S er det muligt både at købe og leje 20 fods containere, og vi står til enhver tid klar med råd og vejledning i forhold til netop dit projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This